DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde muhtemel rakipleri belli oldu. İşte Fenerbahçe’nin zorlu rakipleri…

Süper Lig’de 2015-16 sezonunu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için iki eleme turu oynayacak.3. Ön Eleme Turu’ndan Devler Ligi macerasına başlayacak olan sarı lacivertliler bu turda seri başı olacak. Play off turunda ise seri başı takımlar arasında yer almayacak.Sarı Lacivertlilerin 3. Ön Eleme Turu’ndaki iki rakibi kesinleşti. Diğer üç rakip ise Avrupa’da devam eden Yunanistan, Belçika ve Rusya liglerinin sonuçlanması ile belli olacak.İşte Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda eşleşmesi muhtemel rakipleri:

  • Monaco
  • Young Boys

PLAY OFF TURU OLDUKÇA ZORLUSarı lacivertlilerin 3. Ön Eleme’yi geçmesi halinde eşleşeceği rakipler ise birbirinden zorlu takımlar.İşte Fenerbahçe’nin Play Off Turu’nda eşleşmesi muhtemel rakipleri:

  • Manchester City
  • Porto
  • Villarreal

KURALAR NE ZAMAN?Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi 15 Temmuz’da yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak. İlk maçlar 26-27 Temmuz’da rövanş maçları ise 3 Ağustos’ta oynanacak.Play Off turu kuraları ise 5 Ağustos’ta yapılacak. İlk maçlar 16-17 Ağustos’ta rövanş maçları ise 23-24 Ağustos’ta oynanacak.