DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’nin orta sahasına Anderson Hernanes takviyesi

Fenerbahçe’nin orta sahasına Anderson Hernanes takviyesi

Fenerbahçeli yöneticiler Mehmet Ekici transferinden sonuç alamayancı İtalya’ya adeta bir çıkarma yaptı ve Jose Sosa ile görüştü. Transfer için Milan’ı ikna edemeyen Fenerbahçe rotasını Juventus’a çevirdi. Sarı-lacivertliler orta sahasını Anderson Hernanes ile güçlendirmek istiyor. Alex de Souza’nın takımdan ayrılmasının ardından yıllar geçti ancak Fenerbahçe oyuncusunun yerini bir türlü dolduramadı. Son olarak aynı bölgede Diego Ribas

Fenerbahçeli yöneticiler Mehmet Ekici transferinden sonuç alamayancı İtalya’ya adeta bir çıkarma yaptı ve Jose Sosa ile görüştü. Transfer için Milan’ı ikna edemeyen Fenerbahçe rotasını Juventus’a çevirdi. Sarı-lacivertliler orta sahasını Anderson Hernanes ile güçlendirmek istiyor. Alex de Souza’nın takımdan ayrılmasının ardından yıllar geçti ancak Fenerbahçe oyuncusunun yerini bir türlü dolduramadı. Son olarak aynı bölgede Diego Ribas forma giyerken beklentinin çok altında kaldı. Oyuncunun takımdan ayrılmasıyla orta sahaya yeni bir transfer beklentisi baş gösterdi. Devre arasının başından bu yana gündemi Mehmet Ekici meşgul ediyordu. Trabzonspor cephesi oyuncunun satışına izin vermedi. Medyaya sürekli Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini söyleyen Ekici kadro dışı bırakıldı. Transferi rafa kaldıran Fenerbahçe bu kez de İtalya’ya yöneldi. Jose Sosa’yı transfer için ikna eden Fenerbahçe’nin önüne Milan engeli çıktı. Milan kulübü oyuncusunun satılmasına ısrarla karşı çıktı.

Anderson Hernanes harekatı

İtalya’daki ilk transfer girişiminden başarısızlıkla ayrılan Fenerbahçe bu kez de İtalya’nın başka bir ekibi olan Juventus’a gözünü dikti. Fenerbahçe, Anderson Hernanes’i kadrosuna katmak için uğraş veriyor. İlk olarak geride kalan günlerde Juventus kulübünün nabzı yoklandı. Bunun ardından ülkeye geri dönen yöneticiler gelecek hafta tekrar transfer için İtalya’nın yolunu tutacak. Orta saha oyuncusunun transferi için Sarı-lacivertliler’in bir kiralama teklifi yapması bekleniyor. Juventus kulübü forma şansı bulmakta zorlanan oyuncularını göndermeye sıcak bakıyor. Transferin gerçekleşmesinin önünde yatan tek engel oyuncunun kendisi olarak görünüyor. 31 yaşındaki Brezilyalı Hernanes’in ikna edilmesi durumunda Juventus’un bu transferin önünde durmaması bekleniyor.

Anderson Hernanes kimdir?

Futbola Brezilya ekibi Sao Paulo’da başladı. 2010 yılında İtalya Serie A ekiplerinden Lazio oyuncuyu 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. Lazio’da 156 maçta forma giyerken 41 gol ve 22 asist kaydetti. 2014 yılında kötü günler geçiren Inter çareyi Hernanes’i transfer etmekte buldu. Inter, bu transfer için Lazio’ya 18 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Inter’de 52 maça çıkarken 7 gol ve 10 asist üretti. Buna karşın asla istenen çizgide olmadı. 2015 yılında ise Juventus oyuncuyu 13 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Hala Juventus’da kariyerini sürdüren oyuncu 35 maçta sadece 2 gol attı ve 1 asist yaptı.