DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki İlk Rakibi:Monaco

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki İlk Rakibi:Monaco

Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turundaki eşleşmeler belli oldu. Fenerbahçe’nin ligdeki ilk karşılaşması Monaco ile olacak. Peki Monaco-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe’nin, 26-27 Temmuz tarihinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki oynanacak olan ilk maç için rakibi belli oldu.Sarı Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile eşleşti. Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman?Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 26-27 Temmuz, rövanşları da 2-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe’nin ilk karşılaşması Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak.  İki takım 2. maçta kozlarını Monaco’nun stadı II Louis. Stadı’nda paylaşacak.

PLAY-OFF TURUNDA SERİ BAŞI OLAMAYACAK

Bu turda seri başı olamayan Fenerbahçe, bu turu geçtiği takdirde şampiyon olamayan takımların yolunu izleyerek play-off oynayacak.Fenerbahçe 2 ön elemeyi geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi’nde gruplara adını yazdıracak.İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLEŞMELERİAjax – PaokSparta Prag-Steau BükreşShakhtar Donetsk-Young BoysFenerbahçe-MonacoRostov-Anderlechtfenerbahce-monaco-maci-ne-zamanRosenborg ya da IFK Norrköping v APOEL ya da The New SaintsDinamo Zagreb ya da Vardar v Dinamo Tbilisi ya da AlashkertOlympiacos v Sheriff ya da Hapoel Beer-ShevaAstana ya da Žalgiris Vilnius v Celtic ya da LincolnTrenčín ya da Olimpija Ljubljana v Legia Warszawa ya da ZrinjskiViktoria Plzeň v Qarabağ ya da DudelangeAstra Giurgiu v FC København ya da CrusadersBATE Borisov ya da SJK Seinäjoki v FH Hafnarfjördur ya da DundalkLudogorets Razgrad ya da Mladost Podgorica v Crvena zvezda ya da VallettaFerencváros ya da Partizani v FC Salzburg ya da Liepāja

Fenerbahçe, Monaco’yu elemesi halinde Play-Off turundaki muhtemel rakipleri;

Manchester City (İngiltere) -Porto (Portekiz) -Villarreal (İspanya) -Shakhtar Donetsk (Ukrayna) – Young Boys (İsviçre)Ajax (Hollanda) –  PAOK (Yunanistan)

FENERBAHÇE, MONACO MAÇINA 6 EKSİKLE ÇIKIYOR

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde zorlu kurada rakibi Monaco olurken, karşılaşmaya 6 eksikle çıkacak olması kara kara düşündürüyor.Fenerbahçe, Monaco ile iki zorlu maç oynamaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off turuna kalmak için mücadele verecek. Fenerbahçe’de kadrodaki eksiklik fazlasıyla can sıkıyor.Geçtiğimiz sezonda Braga ile oynanan Hırvat hakem İvan Bebek’in adeta kıyım yaptığı maçta karşılaşmayı 8 kişi tamamlamak zorunda kalmıştı. O maçtaki cezalar Fenerbahçe-Monaco maçına yansıyacak.Fenerbahçe-Braga maçındaMehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. UEFA daha sonra Volkan’a 7 ay futboldan men cezası vermişti.