DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’nin takımdan göndereceği 5 futbolcu

Fenerbahçe’nin takımdan göndereceği 5 futbolcu

Bu sezon istenen hedeflerin çok gerisinde kalan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Sarı-lacivertliler ilk olarak takımda görmek istemediği oyuncularla yollarını ayırmayı hedefliyor. Jeremain Lens, takımda tutulmak istenen isimlerin başında geliyor. Takımın en iyisi olan Hollandalı’nın sözleşmesi Sunderland’den alınılmaya çalışılacak. Lens’in ardından ise Moussa Sow geliyor. Sarı-lacivertliler oyuncuyu bir sezon daha kiralamanın planlarını yapıyor.

Bu sezon istenen hedeflerin çok gerisinde kalan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Sarı-lacivertliler ilk olarak takımda görmek istemediği oyuncularla yollarını ayırmayı hedefliyor.

Jeremain Lens, takımda tutulmak istenen isimlerin başında geliyor. Takımın en iyisi olan Hollandalı’nın sözleşmesi Sunderland’den alınılmaya çalışılacak. Lens’in ardından ise Moussa Sow geliyor. Sarı-lacivertliler oyuncuyu bir sezon daha kiralamanın planlarını yapıyor.

İstenen oyuncular belli. Peki istenmeyen isimler hangileri?

Jose Fernandao

Bursaspor’da gol kralı olan oyuncu Fenerbahçe’de asla istenen seviyeye ulaşamadı. Ataklarda ağır kalması ve son vuruşlardaki başarısızlığı onu gözden düşürdü.

Aatıf Chahechouhe

Geldiğinden bu yana görev verildiğinde sahaya çıkan Chahechouhe, süreklilik kazanamadı. Sarı-lacivertliler gelecek teklifleri değerlendirilecek ve oyuncuyu satacak. Faslı oyuncuyu devre arasında Trabzonspor istemişti.

Robin van Persie

Uçan Hollandalı büyük umutlarla takıma transfer edildi. Takımda en fazla maaşı alan oyuncu geldiğinden bu yana sürekli yaşadığı sakatlıklar ve düzenli olarak kadroya girememesi nedeniyle kadroda düşünülmüyor.

Gregory van der Wiel

Gökhan Gönül’den boşalan sağ bek mevkisine takviye olarak transfer edilen Van Der Wiel, Şener Özbayraklı’nın gölgesinde kaldı ve oyuncuyu kesemedi. İlk yarıda disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Kesin olarak gönderilecek isimler arasında yer alıyor.

Emmanuel Emenike

Yıllardır takımda yer alan oyuncu disiplinsiz tavırlar sergiledi. İki kez kiralandı ve sonrasında kendisine ikinci şans verildi. Ancak Nijeryalı oyuncunun bu şansı pek de iyi kullandığı söylenemez. Gönderilecek oyuncular listesinin en başında yer alıyor.