DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Filistinli adam günden güne ağaca dönüşüyor

Filistinli adam günden güne ağaca dönüşüyor

Filistinli 42 yaşındaki Mahmud et-Teluli tam 6 yıldan bu yana günden güne ağaca dönüşüyor. Çaresiz hastalığının tedavi edilmesini bekliyor.\r\n\r\n

Filistinli 42 yaşındaki Mahmud et-Teluli tam 6 yıldan bu yana günden güne ağaca dönüşüyor. Çaresiz hastalığının tedavi edilmesini bekliyor.Gazze’de yaşayan 7 çocuk babası 42 yaşındaki Mahmud et-Teluli, amansız bir hastalığa tutuldu. İnsanlar arasında çok nadir görülen bir hastalık ile 42 yaşındaki adam günden güne ağaca dönüşüyor. Tam 6 yıldır bu hastalıkla mücadele eden ‘ağaç adam’ çaresiz bir şekilde tedavi edilmeyi bekliyor. Mahmud et-Teluli’nin AA muhabirine verdiği açıklamalarda ise şu ifadeler yer aldı.

“Altı yıl önce ellerimde hastalığın çıktığını fark edince doktorlara başvurdum. Maalesef hastalığıma henüz bir çare bulunamadı. Bu mantarlar sürekli vücudumda büyümeye devam ediyor.”

filistinli-adam-agaca-donusuyor

Filistinli adam tedavi edilmeyi bekliyor

Filistinli adam, ailesinden daha önce bu hastalığa kimsenin yakalanmadığını ifade etti. Hastalığı için bir çok doktora başvuran çaresiz adam olumlu bir sonuç alamadı. Hem yoksulluk hemde hastalıkla başı dertte olan 42 yaşındaki ‘ağaç adam’ büyük sıkıntı çekiyor. Doktorlar ise bu hastalığın bulaşıcı olmadığını ifade etti.

“Faydasını görmediğim için yaklaşık bir buçuk aydır ilaç kullanmıyorum. Tavsiye edilen ilaçlar da oldukça pahalı, çalışacak durumda olmadığımdan çok zorlanıyorum.”

Hastalığın vücudunda git gide ilerlemesini gören adam  durumunun daha ileri gitmeden önüne geçilmesini istiyor. El ve ayak kısımlarında olan mantarların kötüleşmeden ameliyat edilmesi için tüm insanlardan yardım istedi. Bu konuda da dünyaya ameliyat ve masraflar için çağrı da bulundu.7 çocuk babası Mahmud et-Teluli’nin bu hastalığının sebebi ise Human Papilloma virüsünün şekil değiştirmesi olarak biliniyor. Bu hastalığın ilk belirtileri ise el ve ayak kısımlarında ağaç köklerine benzeyen siğillerin oluşması. Doktorlar bu hastalığın doğru tedavi ile iyileşebileceğini belirttiler. Nadir olarak görülen bu hastalık ilk Endonezya’da ortaya çıktı.