DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’da büyük alarm! Hepsi yasaklandı.

Fransa’da büyük alarm! Hepsi yasaklandı.

Fransa’da büyük alarm verildi. Gözetim altında tutulan 20 bölgedeki tüm kanatlı hayvanların hareketliliği yasaklanırken, telef olan hayvanların sayısı 3 milyona ulaştı. Fransa’nın doğusundaki Haut-Rhin Valiliği’nden bugün önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Fransa’nın doğusunda bulunan Dietwiller kasabasında ölü bir kazda virüse rastlandığı ve virüsün bölgede bulunan tüm çiftliklere sıçradığı açıklandı. Valiliğin açıklamasının detaylarında ise Tehlikeli bir yayılmanın

Fransa’da büyük alarm verildi. Gözetim altında tutulan 20 bölgedeki tüm kanatlı hayvanların hareketliliği yasaklanırken, telef olan hayvanların sayısı 3 milyona ulaştı.

Fransa’nın doğusundaki Haut-Rhin Valiliği’nden bugün önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Fransa’nın doğusunda bulunan Dietwiller kasabasında ölü bir kazda virüse rastlandığı ve virüsün bölgede bulunan tüm çiftliklere sıçradığı açıklandı. Valiliğin açıklamasının detaylarında ise Tehlikeli bir yayılmanın önlenebilmesi için Alsace bölgesinde 20 yerleşim biriminin gözetim altına alındığı ve bu bölgelerdeki tüm kanatlı hayvan hareketliliğinin yasaklandığı” bilgisi verildi.

Fransa’da büyük alarm! Hepsi yasaklandı

Valiliğin açıklamasında, belirtilen çiftliklerin karantina altına alınması ve kontrol altında olması gerektiği ifade edildi. Yabani kanatlılar ile temasında asgari seviyede tutulması istendi. Ve şüphe duyulan durumlarda da yetkililere haber verilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Fransa'da büyük alarm