DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’da kayak merkezine çığ düştü: Ölü ve yaralılar var

Fransa’da kayak merkezine çığ düştü: Ölü ve yaralılar var

Fransa’da kayak merkezine çığ düştü. Fransa’nın doğusunda bulunan Tignes Kayak Merkezinde oluşan çığ ölü ve yaralılara neden oldu. Kayak yapmak amacıyla orada bulunan tatilciler neye uğradıklarını şaşırdılar.  Fransa‘da meydana gelen çığ faciasında ölü ve yaralılar var. Fransa’da kayak merkezine çığ düştü Fransa’da meydana gelen çığ faciasında 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden bu 4 kişiden

Fransa’da kayak merkezine çığ düştü. Fransa’nın doğusunda bulunan Tignes Kayak Merkezinde oluşan çığ ölü ve yaralılara neden oldu. Kayak yapmak amacıyla orada bulunan tatilciler neye uğradıklarını şaşırdılar.  Fransa‘da meydana gelen çığ faciasında ölü ve yaralılar var.

Fransa’da kayak merkezine çığ düştü

Fransa’da meydana gelen çığ faciasında 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden bu 4 kişiden ikisinin 15 veya19 yaşları arasında oldukları belirtildi. Hayata veda eden diğer iki kişinin ise 59 yaşlarında oldukları alınan bilgiler arasında. 59 yaşındaki kişinin tecrübeli bir eğitimci olduğu bu bölgeyi tatilcilere dolaştırdığı öğrenildi.2 bin 100 metrede meydana gelen çığ, düşüş esnasında 400 metre genişliğinde bir alanda oluştu.