DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’da, Milli takımı özel tim koruyacak

Fransa’da, Milli takımı özel tim koruyacak

Fransa’da başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası(EURO 2016) için Fransız hükümeti geniş güvenlik önlemleri alırken, A Milli futbol takımımız, 22 özel rütbeli polisten oluşan bir tim tarafından korunacak.

Fransa’nın ev sahipliği yapacağı EURO 2016’da tüm güvenlik önlemleri tamamlanıyor. A milli takımımız için 22 kişilik özel tim görevlendirildi.Fransa’da başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransız hükümeti geniş güvenlik önlemleri alırken, A Milli futbol takımımızın için de, 22 özel rütbeli polisten oluşan bir tim görevlendirildi.

KORUMA ÇEMBERİ

Milli takım kafilesi özellikle İŞİD ve PKK tarafından olası bir saldırıya karşı koruma çemberi altına alındı.

a-milli-takim-

Fransa’da, Milli takımı özel tim koruyacak

Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçını Pazar günü Hırvatistan ile oynayacak olan Milli Takımızın kaldığı otel, idmanlara gidiş-gelişlerde ve maç günü güvenlik görevi, time verildi.

TOPLAMDA 32 POLİS GÖREV ALACAKEkipte Ankara Çevik Şube Müdürü Yılmaz Ergan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürü Uğur Çelik ile rütbeli 20 güvenlik görevlisi yer alıyor. Fransa da, Türk milli takımı için 10 polis görevlendirdi. Böylece A Milli futbol takım kafilesini Türk ve Fransız polisinden oluşan 32 kişilik ekip koruyacak.ozel-tim-a-milli