DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Galatasaray’da Lukas Podolski takımdan ayrılıyor iddiası

Galatasaray’da Lukas Podolski takımdan ayrılıyor iddiası

Galatasaray’lı yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı açıklandı.

Flamengo’nun Lukas Podolski ile ilgilendiği iddia edilmişti. Bunun üzerine konuşan Flamengo sportif direktörü Rodrigo Caetano, Podolski için herhangi bir girişimlerinin olmadığını söylerken oyuncunun bir sonraki adresini de açıkladı.

“Podolski takımından ayrıldı”

Caetano konuyla ilgili Brezilya basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilyalı futbol direktör “Podolski şu anda Çin’e transfer oldu, resmi açıklama bekletiliyor.” ifadelerini kullandı ve Podolski’nin takımdan ayrılacağını doğruladı.Flamengo kulübünde başkan yardımcılığı görevini yürüten Flavio Godinho ise Lukas Podolski’nin Flamengo formasıyla çektirdiği fotoğrafa dikkat çekti. Oyuncunun kulübe olan sevgisini saygıyla karşıladığını dile getiren başkan yardımcısı Podolski transferini karşılayacak mali güçlerinin olmadığını ifade etti.”Açıklanan rakamları duymadınız mı? Hiçbir Brezilya kulübü bu ücretleri karşılayamaz. Podolski’nin kulübe olan sempatisine saygı duyuyorum ancak gücümüz onu transfer etmeye yetmez.

Podolski’nin Çin’e transfer olacağı manşetleri süslüyor

Galatasaray’da ikinci sezonunu geçiren Lukas Podolski, Çin Ligi’ne transfer olanlar kervanına katılacak.Kadrosuna milli futbolcu Burak Yılmaz’ı barındıran Beijing Guoan, Podolski için Galatasaray’ın kapısını çaldı. Alman yıldız için teklif edilen bonservis bedeli tam 6 milyon Euro. Başlarda transferin kesinliği yoktu ancak Flamengo’dan gelen açıklamalar transferi doğrular nitelikteydi.Resmi teklif yapan Çinlilere olumlu bir yanıt aldı ve prensip anlaşmasına varıldı. Podolski kendisi için yapılan 3 yıllık teklifi kabul etti. Çinliler oyuncunun Galatasaray’da kazandığı yıllık ücretin tam iki katını teklif etti.Her ne kadar oyuncu için resmi teklif yapılsa da Galatasaray’a gelmiş herhangi bir resmi teklif yok. Menajerler aracılığıyla gelen teklifi Podolski ve menajerine yönlendiren Galatasaray yüksek ihtimalle bu satışı gerçekleştirecek. Alman futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüpten kazandığının iki katını Çin ekibinden istediği ayrıca 3 yıllık imzada ısrarcı olduğu bildirildi. Çinlilerin, Podolski’yi çok istedikleri ve bütün şartları yerine getirmeye hazır oldukları dile getirildi.Menajerler aracılığıyla gelen teklifi Podolski ve menajerine yönlendiren Galatasaray yüksek ihtimalle bu satışı gerçekleştirecek. Alman futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüpten kazandığının iki katını Çin ekibinden istediği ayrıca 3 yıllık imzada ısrarcı olduğu bildirildi. Çinlilerin, Podolski’yi çok istedikleri ve bütün şartları yerine getirmeye hazır oldukları dile getirildi.