DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gaziantep’te anlı bomba kendini patlattı! 3 polis şehit

Gaziantep’te anlı bomba kendini patlattı! 3 polis şehit

Gaziantep’te yapılan operasyon kapsamında yakalanacağını anlayan teröristler kendini patlattı. Patlamada 3 polis şehit düştü.\r\n\r\n

Gaziantep’te yapılan operasyon kapsamında yakalanacağını anlayan teröristler kendini patlattı. Patlamada 3 polis şehit düştü.Gaziantep’teki Üniversite Bulvarı’nda meydana gelen patlama etrafı savaş alanına çevirdi. Patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. DAEŞ’e yönelik yapılan operasyonda polis ekipleri, hücre evine baskın düzenledi. Düzenlenen operasyon ile 2 canlı bomba yakalanacaktı. Fakat canlı bombaların biri yakalanırken, diğeri ise yakalanacağını anladığı için kendini patlattı.

Gaziantep’te 3 polis şehit oldu

gaziantep-te-bomba-patladi gaziantep-te-bomba-patladi-1 gaziantep-te-bomba-patladi-2                             Gaziantep valisi Ali Yerlikaya, patlamanın ardından açıklama yaptı. Ali Yerlikaya’nın yaptığı açıklamada, polislerin yakalamak üzere olduğu canlı bombanın kendini patlattığını belirtti. Ve “Maalesef 3 polisimiz şehit oldu, 4’ü Suriye uyruklu 8 kişi yaralandı” dedi. Yaşanan bu olaylara rağmen Gazianetep valisi Ali Yerlikaya, DEAŞ, PKK ve FETÖ örgütlerine yapılan operasyonun devam edeceğinin altını çizdi.Gaziantep’te Üniversite Bulvarı’nda yapılan operasyonun ardından hücre evi ile bağlantısı olduğu anlaşılan bir eve operasyon düzenlendi. Burak mahallesinde bulunan eve gerçekleştirilen operasyonda patlama ve silah sesleri duyuldu.

Alevi Kültür Derneği’ne Saldıracaklardı!

Vali Ali Yerlikaya, konu ile ilgili AA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Ali Yerlikaya, uzun süredir Alevi Kültür Derneği’ne canlı bomba saldırısı yapılacağı yönünde ihbarlar aldığını belirtti. Gelen ihbarlar ile harekete geçen polis ekipleri DAEŞ’e bağlı hücre evine operasyon düzenlediler. Düzenlenen operasyonda da evde iki canlı bombanın olduğunu ve birisinin kendini patlattığını ifade etti. Ali Yerlikaya, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için bu tür operasyonlara devam edeceklerini belirtti.