DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gizem Ekici’nin katili: “Babama söyleyeceğim deyince…”

Gizem Ekici’nin katili: “Babama söyleyeceğim deyince…”

Yalova’daki evinde cesedi bulunan Gizem Ekici’nin katilinin ifadesi kan dondurdu. Gizem’in askerden yeni gelen oğlu E.A. herşeyi birbir itiraf etti.

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi’nde evinde ölü bulunan Gizem Ekici’nin katili 21 yaşındak E.A. ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti. E.A. cenaze evinde ağlarken yakalandı.

“Seni babama söyleyeceğim deyince öldürdüm”

Gizem Ekinci yapılan otopsi sonrası toprağa verildi. Sorguya alınan E.A ise ifadesinde “Gizem’e ağzını kapatarak tecavüz ettim. Bana, ‘Seni babama söyleyeceğim’ deyince öldürdüm” dedi.Gizem’i babası Arif Ekici bulduOlay Yalova’nın Seyrantepe mahallesinde gerçekleşti. Emekli işçi Arif Ekici olaydan önceki sabah rahatsızlığından dolayı hastaneye gitti. Anne Rukiye Ekici işteydi. Öğlen saatlerinde eve dönen baba Arif Ekinci eve geldiğinde hayatının en kötü manzarasıyla karşılaştı. Gizem koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanmış kanlar içinde yatıyordu.Olay yerine gelen Jandarma ekipleri  detaylı inceleme yaptıktan sonra Gizem’in cesedini otopsi yapılaması için Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.Gizem in katili e-a-22Olayı soruşturan Jandarma ekipleri mahallelinin ifadesini aldı. Eve giererken görülen Gizem’in dayısının askerden yeni gelen oğlu E.A.’y söylemesi sonucu cenaze evinde ağlayan E.A. gözaltına alındı.Jandarmanın sorguya aldığı E.A. sorgusunda herşeyi itiraf etti. E.A ifadesinde “Gizem’e bağırmaması için ağzını kapatarak tecavüz ettim. Gizem daha sonra bana, ‘Seni babama söyleyeceğim’ deyince onu bıçakladım. Üzerim kan olmuştu. Eve gidip kıyafetlerimi değiştirdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi cenaze evine geldim. Dikkat çekmemek için ağladım. Fakat yakalandım” söylediği ileri sürüldü.Sunuçu itiraf eden E.A. sorgulamanın ardından geniş güvenlik önlemleri altında elleri arkadan kelepçelenerek adliyeye çıkartılan E.A. tutuklanırken, 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrenin ise dün ikindiden sonra ailesi tarafından Kazimiye Köyü’nde toprağa verildi.