DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Google’ın Yeni Uygulaması Albümlerde Eskiyen Fotoğrafları Canlandıracak

Google’ın Yeni Uygulaması Albümlerde Eskiyen Fotoğrafları Canlandıracak

Albümlerde eskiyen fotoğraflarınız Google PhotoScan sayesinde yüksek çözünürlükte dijital ortama aktarılacak. Peki Google PhotoScan nasıl kullanılır?

Teknoloji devi Google’ın yeni uygulaması sayesinde albümlerde eskiyen fotoğraflar kolay bir şekilde dijital ortama taşınabilecek.Eski fotoğrafları orjinal halinde dijital ortama taşımak hem zahmetli hemde maliyetli bir işti. Ta ki Google yeni uygulaması ‘PhotoScan’ı yayımlayana kadar.Google’ın yeni uygulaması PhotoScan sayesinde albümlerde duran fotoğraflar yüksek çözünürlükte, iOS veya Android cihazınız aracılığıyla dijital ortama taşınabilecek.Kolay kullanımıyla dikkat çeken uygulama aracılığıyla görüntüde oluşan parlamalar da giderilebilecek. Eski fotoğrafları dijital ortama almak için uygulamayı açktan sonra fotoğrafınızı kadrajın içine sığdırarak, ekranda işaretli noktaları hizalamanız gerekiyor.Fotoğrafa dahil olmayan kısımlar uygulama tarafından otomatik olarak kesilecek ve fotoğrafınızı bir kaç saniye içerisinde dijital ortama alabileceksiniz.Kısa süre önce iOS ve Android platformlarında kullanıma sunulan uygulama şimdiden 1 milyonun üzerinde indirildi.

Peki Google PhotoScan nasıl kullanılır?

Öncelikle şunu belirtmeliyim, uygulamayı kullandığınızda çok şaşıracaksınız. Uygulama o kadar kolay ve olağan üstü görüntüler elde ediyor ki şaşırmamak elde değil. Uygulamayı yüklemek için iOS veya Google markete giriyoruz.Uygulamayı açtığımızda bizi bu ekran karşılayacak. Çekeceğimiz fotoğrafı kadraja aldıktan sonra ortadaki resim çekme butonuna basıyoruz.screenshot_2016-11-21-21-21-14Resim çekme butonuna bastıktan sonra ekranda 4 nokta belirecek. Telefonunuzu sırasıyla dört noktaya tekrar teker hizalayıp tarama işlemini tamamlayın.screenshot_2016-11-21-21-21-20Hizalama işlemi bittikten sonra fotoğrafın yüksek çözünürlüklü dijital hali telefonunuza yüklenecektir.