DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Göz6 | 6 Ocak 2017 | Kim Elendi? | Survivor’a kim gitti?

Göz6 | 6 Ocak 2017 | Kim Elendi? | Survivor’a kim gitti?

6 Ocak Göz6 evi birincisi belli oldu. SMS oylamasına göre kim birinci oldu? İşte Göz6 evinden şampiyon olarak ayrılan Survivor 2017’ye gidecek yarışmacı.

Göz6 birincisi bu gece belli oluyor. Kızlar evinden Berna Keklikler, Ecem Karaağaç, erkekler evinden Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu finale kaldı. Peki sms oylamasına göre kim göz6 birincisi olacak? Sms oylaması sonuçlarına göre Göz6 evinden şampiyon olan kişi, Survivor 2017’de gönüllüler takımında yarışmaya hak kazanacak.Kızlar evinin SMS oylaması sona erdi. Göz6 evinde kızlar takımından Survivor 2017’ye giden isim Berna Keklikler oldu.Göz 6 evinde erkeklerin şampiyonu Erdi Ünver oldu.Böylece Survivor 2017’nin ‘Gönüllüler Takımı’na Göz6 evinden giden isimler Erdi Ünver ve Berna Keklikler oldu.

Göz6 5 Ocak 2017’de kim elendi?

21 Ocak Cumartesi günü Tv8’de ilk bölümüyle yayınlanacak Survivor 2017 yarışması için geri sayım başladı. Göz6 evinde birinci olan bir erkek bir kız Survivor 2017’ye gidecek. Gönüllüler takımına dahil olacak iki isim kim olacak?En son erkekler evinden Fatih Kılıçaslan elenmişti. Erkekler evinde kalan Erdi, Bulut ve Ramazan üçlüsünden bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Bulut oldu.  Göz6 5 Ocak 2017’de eve veda eden isim Ramazan oldu.Final haftasında yarışmaya kızlar takımından Serenay ve Filiz, erkekler takımından Fatih veda etmişti. Yarışmanın 5 Ocak’ta yayınlanacak bölümün erkekler takımından da kimlerin finalist olacağı belli oldu.

Kızlar evinin finalistleri belli oldu

Yarışmanın 4 Ocak’ta yayınlanan bölümünde kızlar evinden kim elendi? Kızlar evinin finalistleri kim oldu? Kızlar evinde son 3’e Filiz Yazıcı, Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler kalmıştı. Yarışmacılar dün bireysel dokunulmazlık için ter dökmüştü. Bireysel dokunulmazlık oyununu Ecem Karaağaç kazanmıştı. Filiz Yazıcı ve Berna Keklikler SMS oylamasına çıktı.SMS oylamasında daha fazla oy alan isim Berna Keklikler oldu. Filiz yazıcı hem Survivor hayallerine hem de Göz6 evine veda eden isim olmuştu.