DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Güldür Güldür’de şok! Yeni sezonda 3 isim yok

Güldür Güldür’de şok! Yeni sezonda 3 isim yok

Show TV’nin başarılı komedi programı ‘Güldür Güldür’den bir isim daha ayrıldı. Yeni sezonda hangi oyuncular yok? Kimler ayrıldı? Tüm ayrıntılar…

Show TV’nin sevilen programlarından ‘Güldür Güldür’de ayrılık rüzgarı durdurulamıyor. Geçtiğimiz günlerde Özge Borak ve Ayşegül Akdemir’in ayrıldığı programdan bir ayrılık haberi daha geldi.Güldür Güldür’ün en sevilen isimlerinden Erdem Yener, yeni sezonda programda yer almayacağını Instagram hesabından duyurdu.35 yaşındaki Erdem Yener, oyunculuğun yanında alternatif Rock müziğiyle de uğraşıyor. Yeni çıkarağı albüme gerekli ilgi ve konsantrasyonu sağlamak için programdan ayrıldığını açıkladı. Başarılı oyuncunun iki albümü bulunuyor.Erdem Yener albümleriKirli (2008)Rüyalar Kızı (Single) – (2013)

guldur-guldur-erdem
“Yeni sezonda Güldür Güldür Show ekibinde yer almayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Harika zamanlar geçirdik birlikte. TV ile milyonlarca, turnelerle on binlerce seyirciyle buluştuk. Çok güldürdük, bi o kadar da güldük. Her güzel şeyin bir sonu var ve benim için o son da geldi. Çıkacak olan albümüme hak ettiği mesaiyi ve konsantrasyonu sağlayabilmek adına aldığım bu karara saygı duyan ve destekleyen başta Necati Akpınar olmak üzere tüm BKM yönetimine teşekkür ederim. BKM benim için hep “bizim dükkan” oldu. Bu güzel aile/dost ilişkisi için de ayrıca teşekkür ederim. Kardeşten öteye geçmeyi başarmış 40’ın üzerinde emektar, çalışkan ve yetenek abidesi ekip arkadaşlarım ise her zaman yanlarında olduğumu bilirler. Yeni sezonda onlara da başarılar dilerim. hepinizi seviyorum.”
ozge-borak

Özge Borak Güldür Güldür’den neden ayrılmıştı?

34 yaşındaki güzel oyuncu Özge Borak’ta 2014 yılında dahil olduğu ‘Güldür Güldür’ ekibinden ayrıldığını duyurmuştu. Yeni sezonda dizi ve sinema filmlerinde rol alacağını söyleyen Borak, sosyal medya hesabından ayrılık açıklaması yayınlanmıştı.“Uzun zaman aynı yolda yürüdük. Anıları biriktirdik. Bu sezon ben yokum ekipte. Yeni sezon çok yakında başlıyor. Ekip arkadaşlarıma bol şans, bol alkış diliyorum. Sizlere de iyi seyirler, bol bol kahkahalar. Yeni işlerde görüşmek üzere.” Borak, bu kararın ardında yatan sebebin ise drama özlemi olduğunu ifade etti: “Güldür Güldür’de olduğum süre boyunca dizilerden uzak kaldım, dramadan ister istemez uzakta durdum. Şimdilerde kafamı dağıtıyorum, tatil yapıyorum. Değerlendirdiğim işler de var. Dizide de, sinema filminde de rol alacağım, ancak artık skeçlerle güldürmeyeceğim.”