DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gurbetçi Erkan, kansere yenik düşerek hayata veda etti

Gurbetçi Erkan, kansere yenik düşerek hayata veda etti

Almanya’nın Mannheim şehrinde bulunan Erkan Kaya, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 38 yaşındaki Erkan Kaya kansere yenik düşerek hayatına veda etti. Kocaelili olan ve uzun zamandır Almanya’nın Mannheim şehrinde çalışan 38 yaşındaki Erkan Kaya, akciğer kanseri nedeniyle hayatı sona erdi. 2 çocuğu bulunan Kaya’nın bir yıl kadar önce akciğer kanserine yakalandığı ancak tedavilerin sonuç

Almanya’nın Mannheim şehrinde bulunan Erkan Kaya, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 38 yaşındaki Erkan Kaya kansere yenik düşerek hayatına veda etti.

Kocaelili olan ve uzun zamandır Almanya’nın Mannheim şehrinde çalışan 38 yaşındaki Erkan Kaya, akciğer kanseri nedeniyle hayatı sona erdi. 2 çocuğu bulunan Kaya’nın bir yıl kadar önce akciğer kanserine yakalandığı ancak tedavilerin sonuç vermemesi üzerine 38 yaşındaki Erkan Kaya, yaşamını yitirdi.

Gurbetçi Erkan, kansere yenik düşerek hayata veda etti

Erkan Kaya’nın cenazesi Körfez Cemevi’inde törenin düzenlenmesiyle Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Gurbetçi gazeteci hayatını kaybetti!

Uzun süre Almanya’nın Münih kentinde çalışan gurbetçi gazeteci hayatını kaybetti. Gazetecinin cenazesi Avustrulya’dan Almanya’ya getirilecek.

Münih’te uzun süren yıllar boyunca farklı basın kuruluşlarında gazetecilik yapan Ahmet İncel, hayatını kaybetti. Ahmet İncel, ailesi ile birlikte gittiği tatilden geri dönemedi. Tatil için Avustralya giden Ahmet İncel aniden kalp krizi geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan başarılı gazeteci malesef kurtarılamadı.

Gurbetçi gazeteci hayatını kaybetti!

Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra birde Bavyera Türk Medya Kulübü kurucu üyesi olan 58 yaşındaki Ahmet İncel, geride 2 kız çocuğunu bıraktı. Avustralya’da hayatını kaybeden gazeteci Ahmet İncel’in cenazesi işlemlerin tamamlanmasının ardından Almanya’ya gönderilecek. Almanya’da ailesi ile birlikte yaşadığı Münih’te bulunan Müslüman mezarlığına gömülecek.