DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gurbetçi genç vurularak öldürüldü

Gurbetçi genç vurularak öldürüldü

Almanya’da yaşayan 33 yaşındaki genç baba Kreuzberg’ta çıkan bir kavga esnasında silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.\r\n\r\n

Almanya’da yaşayan 33 yaşındaki genç baba Kreuzberg’ta çıkan bir kavga esnasında silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.Berlin’in Kreuzberg semtinde çıkan büyük kavga yaşamını yitiren 33 yaşındaki Kadir D. 2 çocuk babasıydı. Aralarındaki sorunu çözmek için toplanan grup birden kavga tutuştu. Kavga sırasında taraflardan birinden çıkan silahla ortalık kan gölüne döndü. Silahtan çıkan kör kurşun 33 yaşındaki 2 çocuk babası Kadir D.’ye isabet etti. Korkunç olayın hemen ardından Kadir D. acilen hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç baba tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.Yaşanan bu üzücü olayın hemen ardından polis soruşturma başlattı. Alınan son bilgilere göre soruşturma hala devam ediyor.

Alman vekil İncirlik’ten eli boş döndü

Türkiye’nin İncirlik yasağına aldırış etmeden Türkiye’deki askerlerini ziyarete gelen Alman vekil Christian von Stetten eli boş döndü. Ziyaret için gittiği İncirlik’ten geri çevrildi.Almanya’nın 1915 olaylarını Ermeni Soykırımı olarak tanımasının ardından İncirlik Üssü ziyaretine yasak kondu. Türkiye aldığı bu kararla Alman vekillerini İncirlik’te istemediklerini belirtti. Ve bu karara aldırmadan Türkiye’ye ziyarete gelen Alman vekil Christian von Stetten, İncirlik’ten geri çevrildi.incirlik-ussu-almanİncirlik Üssü’ne ziyarete gidecek olan Alman vekillerine “Askeri bölgelere siviller giremez” gerekçesiyle müsaade etmezken, CDU Milletvekili Christian von Stetten bu gerekçeyi hiçe sayarak  İncirlik’te bulunan Alman askerlerini ziyarete geldi. Fakat Alman vekil İncirlik Üssü’ne alınmadı. Christian von Stetten ise NATO görevi kapsamında İncirlik’te bulunan Alman askerlerini ziyaret etme hakkına sahip olduklarını ifade etti.

“Resmi davet olmadan ziyaretiniz mümkün değildir”

Yaşanan bu olaylara karşı Türk yetkililer, “Resmi davet olmadan ziyaretiniz mümkün değildir” dedi.