DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu Hafta Hangi Kanalda Hangi Maç Var?

Bu Hafta Hangi Kanalda Hangi Maç Var?

Avrupa liginde hangi maç ın hangi kanaldan şifresiz bir şekilde canlı yayınlanacağı belli oldu. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak maçların kanalları..

Avrupa liginde hangi maçın hangi kanaldan şifresiz bir şekilde canlı yayınlanacağı belli oldu. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. BeşiktaşFenerbahçeOsmanlıspor ve Konyaspor‘un boy göstereceği Avrupa haftasında taraftarların şifresiz izleyeceği maçlar belli oldu. Peki, bu hafta hangi kanalda hangi maçlar canlı yayınlanacak? Şifresiz maçlar hangileri? Türk takımlarından hangilerinin maçı şifresiz olarak canlı yayınlanacak? TV’den hangi maçları canlı izleyebilirim? İşte merak ettiğiniz tüm sorular ve diğer detaylar:

Şampiyonlar Ligi’nde Haftanın Maçı: Real Madrid – Legia Varşova

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftanın şifresiz canlı yayınlanacak maçı belli oldu. Şampiyonlar Ligi F grubunda 18 Ekim Salı günü yani yarın karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesi canlı yayınla TRT 1 ekranlarında olacak. Saat 21.45’te başlayacak olan Real Madrid- Legia Varşova mücadelesini Ruddy Buquet yönetecek.

Grupta 4 puanı bulunan Real Madrid ilk maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u Santiago Bernabeu’da kendi seyircisi önünde 2-1 mağlup etmeyi başarmış, ikinci maçında ise Alman temsilcisi B. Dortmund ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.

Polonya temsilcisi Legia Varşova’nın ise grupta henüz ne puanı ne de golü var. İlk maçta B. Dortmund ile kendi evinde karşılaşan Varşova 6-0’lık mağlubiyet almış ikinci maçta ise Lizbon’a 2-0’la boyun eğmişti.

Avrupa Ligi’nde Haftanın Maçı: Osmanlıspor – Villarreal

2

UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın şifresiz olarak canlı yayınlanacak maçı belli oldu. Avrupa Ligi L grubunda mücadele eden ekiplerimizden Osmanlıspor 20 Ekim Perşembe günü Ankara’da saat 20.00’da İspanya’nın köklü ekiplerinden Villarreal ile karşı karşıya gelecek.

Osmanlıspor – Villarreal maçı Perşembe günü TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Romanya’nın güçlü takımlarından Steaua Bükreş’i konuk eden Osmanlıspor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci hafta İsviçre ekiplerinden Zürih’e konuk olan mor beyazlılar sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve ilk iki hafta sonunda 3 puan toplayarak grupta Villarreal’in ardından ikinci sırada yer aldı.

Avrupa’da diğer temsilcilerimizin maçları ise şu şekilde:

19 Ekim Çarşamba

Napoli – Beşiktaş (21.45) Tivibu Spor

20 Ekim Perşembe

Konyaspor – Braga (20.00) Tivibu Spor

Manchester United – Fenerbahçe (22.05) Tivibu Spor