DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva ile eşleşmişti. Avrupa’daki temsilcilerimizden olan Siyah beyazlıların UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak? Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Beşiktaş açısında oldukça büyük bir önem arz eden eşleşmenin ilk ayağı 16

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva ile eşleşmişti. Avrupa’daki temsilcilerimizden olan Siyah beyazlıların UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak?

Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

Beşiktaş açısında oldukça büyük bir önem arz eden eşleşmenin ilk ayağı 16 Şubat Perşembe günü saat 23.05’te Toto Jacob Turner Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma Tivibuspor ekranlarından şifreli olarak naklen ekranlara gelecek.

Gruptan nasıl çıktı?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda yer alan Beer Sheva, grupta Sparta Prag, Southampton ve Inter takımlarıyla mücadele etti. Grubunu 8 puanla tamamlayan İsrail temsilcisi averaj farkıyla grubu ikinci sırada bitirdi.

Hapoel Beer-Sheva’yı tanıyalım

Beşiktaş ile eşleşen İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva adından da anlaşılacağı gibi İsrail’in Beer-Sheva şehrinde bulunan bir ekip. Hapoel Beer Sheva maçlarını 16 bin kişilik Toto Jacop Turner Stadı’nda oynuyor. İsrail ekibinin Ligat Ha’al yani İsrail Ligi’nde 1974-75, 1975-76 ve 2015-16 sezonlarında olmak üzere toplam 3 şampiyonluğu bulunuyor. Beer-Sheva bu sezon Ligat Ha’al’de 12 hafta sonunda 31 puanla lider konumunda bulunuyor.

Muhtemel 11’ler

Hapoel Beer-Sheva: David Goresh, Ben Bitton, Ben Turgeman, Shir Tzedek, William, Maharan Radi, Ovidiu Hoban, Michael Ohana, Maor Melikson, Elyaniv Barda, Anthony Nwakaeme.Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Dusko Tosic, Marcelo, Ricardo Quaresma, Atiba Huthinson, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Cenk Tosun, Ryan Babel.