DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor?

Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı sevenlerini üzdü. Dizinin ilk önce yayın günü değişmişti. Şimdi ise final yapacağı netleşti. Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor? Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasına giren Hayat Şarkısı kan kaybetti. Reytinglerde düşüş gösteren dizinin ilk olarak yayın günü değişti. Yayın günü değişen dizi için bu sona yaklaşılmış demekti. Reytinglerde

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı sevenlerini üzdü. Dizinin ilk önce yayın günü değişmişti. Şimdi ise final yapacağı netleşti. Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor?

Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasına giren Hayat Şarkısı kan kaybetti. Reytinglerde düşüş gösteren dizinin ilk olarak yayın günü değişti. Yayın günü değişen dizi için bu sona yaklaşılmış demekti. Reytinglerde kendini toparlayamayan dizi final kararı aldı. Her hafta Salı günü ekranlara gelen dizi önümüzdeki Nisan ayından itibaren her Pazar saat 21.00’de  yayınlanacak.

Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor?

Hayat Şarkısı ne zaman bitiyor?

Yayın gününün değişmesinden sonra gelen acı haberi dizinin yönetmeni Cem Karcı verdi. Yönetmen Deniz Karcı, Hayat Şarkısı dizisinin final tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. Sevilen dizinin Mayıs sonuna denk gelen 28 Mayıs tarihinde final yapacağı belirtildi. İşte yapımdan gelen o açıklama;

Sevgili Hayat Şarkısı ailesi. Evet günümüz değişti. 2 Nisan Pazar’dan itibaren 48. bölümümüzle ‘Bodrum Masalı’ dizisinden hemen sonra saat 21.00’de özetsiz bölümlerimizle Mayıs sonuna kadar sizlerle beraberiz. Anlayışınız desteğiniz ve güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler! Unutmayın biz büyük bir aileyiz!

Saygılar, Sevgiler.