DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hells Angels’in Türk liderinin ölümüyle ilgili bomba gerçek

Hells Angels’in Türk liderinin ölümüyle ilgili bomba gerçek

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da ünlü motorsiklet çetesinin Türk lideri Aygün Mucuk’un öldürüldüğü haberi gelmişti. Meğer Türk motorsikletçi tam 16 kurşunun hedefi olmuş.\r\n\r\n

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da ünlü motorsiklet çetesi Hells Angels’in Türk lideri Aygün Mucuk’un öldürüldüğü haberi gelmişti. Meğer Türk motorsikletçi tam 16 kurşunun hedefi olmuş.Almanya‘nın en ünlü motorsiklet çetesi olarak bilinen Hells Angels yani Cehennem Melekleri adlı grubun Türk lideri ölü bulunmuştu. Bu haberi ise Giessen polisi duyurmuştu. Aygün Mucuk’un cansız bedeni çeteye ait olan bir klubün önünde bulunmuştu. Olay yerine gelen polis Türk motorsikletçiyi hastaneye sevk ettiler. Hastane ise otopsi için adli tıp kurumuna gönderdi.

Hells Angels’in Türk liderinin bedeninde 16 kurşun tespit edildi

Olay yerinden hemen hastaneye kaldırılan ve oradan otopsiye giden Aygün Mucuk’un bedeninden tam 16 kurşun çıktı. Aygün Mucuk’a isabet eden kurşunların yakından veya bir arabadan geldiği düşünülüyor. Gelen iddialara göre Aygün Mucuk, katilleri ile karşı karşıya kalmış ve 2 ile 5 metre uzaklıktan kurşunları yemiş.

İşte o ölüm haberi

Almanya’da ismini Cehennem Melekleri yani Hells Angels ismiyle duyuran çetenin Türk lideri öldürüldü. 45 yaşındaki Türk motorsikletçinin feci ölümü herkesi şok etti.Hells Angels adlı ünlü motorsiklet çetesinden acı haber geldi. Türk çetenin 45 yaşındaki lideri Aygün Mucuk feci şekilde öldürüldü. Acı haberi Giessen polisi duyurdu. Giessen polisinin yaptığı açıklamada geçtiğimiz cuma günü Cehennem Melekleri adlı çeteye ait olan kulubün yakınlarında cansız bir bedene rastladığını belirtti. Almanya’nın büyük gazetelerinden biri olan Bild gazetesi is bu cesedin Cehennem Melekleri adlı çetenin lideri olan Aygün Mucuk’a ait olduğunu açıkladı.

Almanya’da polis alarma geçti

almanya-turkBild gazetesinde yer alan haberde, çeteye ait kulubün yakınlarında köpeğini gezdirmeye çıkan biri orada ağlayan ve bağıranları gördüğünü ifade etti. Olayın sabah 7.30 sıralarında gerçekleştiğini de belirtildi. Olayın farkeden kişinin polisi aramasının hemen ardından çok kısa bir süre sonra polis olay yerine geldi. Polisin yaptığı ilk incelemelerin ardından Türk motorsikletçinin bedeninin çok defa kurşunlandığını ortaya çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aygün Mucuk’un cesedini otopsi için adli tıpa götürdü. Polis ise hemen olay ile ilgili soruşturma başlattı.Yaşanan bu cinayetin daha öncesinde de Frankfurt’ta bulunan Hells Angels’in Alman üyeleri ve Giessen merkezli Türk üyeleri arasında bir anlaşmazlık olduğu öğrenildi. Anlaşmazlıkların çoğu zaman kavgaya da dönüştüğü belirtildi. Uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve şantaj suçları ile çoğu kez Almanya’nın gündemine oturan Hells Angels bu aralar adını sıkça duyuruyordu. Kulubün yakınlarında cesedi bulunan Aygün Mucuk ise bu çetenin lideri idi.