DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hesabımda Ne Kadar Para Olduğunu İnternetten Nasıl Öğrenebilirim?

Hesabımda Ne Kadar Para Olduğunu İnternetten Nasıl Öğrenebilirim?

İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Neredeyse her işimizi İnternet’ten halledebiliyoruz. Alışveriş, haber ve dizi takibi, her türlü bilgi araştırması (ödev, sağlık vb.) resmi işlemler, fatura ödeme…İnternet hayatımıza bu yönde çok büyük kolaylıklar getirmektedir. Bu kolaylıklara artık bankacılık işlemleri de eklenmiş durumda.  İnternet Bankacılığı  Bankada yapabileceğimiz işlemlerin hemen hepsini artık internetten yapabilmekteyiz. Tabii ki

İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Neredeyse her işimizi İnternet’ten halledebiliyoruz. Alışveriş, haber ve dizi takibi, her türlü bilgi araştırması (ödev, sağlık vb.) resmi işlemler, fatura ödeme…İnternet hayatımıza bu yönde çok büyük kolaylıklar getirmektedir. Bu kolaylıklara artık bankacılık işlemleri de eklenmiş durumda. 

İnternet Bankacılığı

 Bankada yapabileceğimiz işlemlerin hemen hepsini artık internetten yapabilmekteyiz. Tabii ki bu işlemleri yapabilmek için öncelikle hangi bankanın müşterisiyseniz o bankanın internetle ilgili talimatlarını yerine getirmeniz gerekiyor.Bankaların birçoğunda önce şubeye giderek hesabınızı internet kullanımına açan bir form doldurmanız gerekiyor. Bankalar bunu güvenlik için gerekli görüyor. 

İnternet İşlemleri

 Banka müşterisi olan biri internet bankacılığı hizmetinden faydalanabilmek için bankanın internet sitesine giriş yaptıktan sonra Bireysel bölümünden üyelik formu doldurur, kendine şifre ve parola belirler.Artık “Hesabımda ne kadar para olduğunu internetten nasıl öğrenebilirim?” sorusuna cevap bulabilir ve birçok banka işlemini İnternet aracılığıyla oturduğunuz yerden halledebilirsiniz.UYARI: Hesabınıza İnternetten her girmek istediğinizde bankanız cep telefonunuza mesaj yoluyla yeni bir şifre gönderir, bu yüzden cep telefonunuz olmadan internet bankacılığını kullanamazsınız.İnternet bankacılığından yararlanmak için bir diğer yöntem cep telefonunuza bankanızın İnternet Uygulamasını indirmektir. İnternet hesabını yukarıda anlattığımız şekilde aktif ettikten sonra cep telefonunuzdan hesabınıza girebilirsiniz böylece bankanızı cebinizde taşıyabilirsiniz. 

İnternet Yoksa!                     telefon-bankaciligi

 Peki banka hesabındaki paranızı öğrenmek istiyorsunuz fakat yakınlarınızda banka ya da ATM bulunmuyor ve uğraştığınız halde internet bankacılığınızı aktif edemediniz bu durumda ne yapacaksınız?Bu durumda yapmanız gereken müşteri hizmetlerini arayarak bakiyenizi öğrenmektir. Cep telefonu veya sabit hatlı telefonundan müşteri hizmetleri arandığında işlemler biraz uzun sürebilir ama önemli olan işleminizi halletmek değil mi?Bu konuda size yardımcı olmak amacıyla bankaların müşteri hizmetleri telefonlarını veriyoruz:Akbank, 444 25 25Banka Asya, 444 4 888Deniz Bank, 444 0 800Finans Bank, 444 0 900Fortis Bank, 444 0 144Garanti Bankası, 444 0 333Halk Bankası, 444 0 400Hsbc Bankası, 444 0 111İng Bankası, 444 0 666İş Bankası, 444 0 202Kuveyt Türk Bankası, 444 0 123Şeker Bank, 444 78 78Türkiye Ekonomi Bankası, 444 0 666Vakıfbank, 444 0 724Yapı Kredi, 444 0 444Ziraat Bankası, 444 0 000