DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hillary Clinton’dan FBI soruşturmasına yanıt geldi

Hillary Clinton’dan FBI soruşturmasına yanıt geldi

ABD’de Demokrat Parti Başkan adayı Hillary Clinton, hakkında çıkan FBI’ın e-postalarına ilişkin yeni soruşturma başlatacağı açıklamasına yanıt verdi.\r\n\r\n

ABD’de Demokrat Parti Başkan adayı Hillary Clinton, hakkında çıkan FBI’ın e-postalarına ilişkin yeni soruşturma başlatacağı açıklamasına yanıt verdi.ABD’nin Lowa eyaletinin Cedar Rapids kentinde miting düzenlendi. Düzenlenen mitingde FBI Başkanı James Comey bomba bir açıklama yaptı. FBI Başkanı James Comey açıklamasında “Kongredeki daha önceki konuşmamda, eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’un e-postalarına ilişkin soruşturmayı tamamladığımızı bildirmiştik. Yeni gelişmelerden dolayı daha önceki Kongre konuşmama eklemede bulunmak için yazıyorum.” ifadelerini kullandı. FBI Başkanı James Comey, Hillary Clinton’un resmi e-posta adresi yerine kişisel hesabını kullandığına ilişikin yapılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Ve “FBI, daha önceki soruşturmaya ilişkin olarak yeni yazışmaların varlığını öğrendi. Soruşturmayı yürüten ekibim bana konuya ilişkin dün haber verdi, ve ben de soruşturmanın tekrar başlatılarak gizli yazışmaların yapılıp yapılmadığına bakılması yönündeki görüşü kabul ettim.” dedi.

Hillary Clinton’dan FBI soruşturmasına yanıt

hillary-clintonHillary Clinton hakkında açılan soruşturma ile ilgili olarak Lowa eyaletine bağlı Des Moines kentinde bir basın açıklaması düzenledi. Hillary Clinton basın toplantısının öncesinde düzenlenen miting bu konu ile ilgili hiçbir yorum yapmamıştı. Des Moines’de düzenlediği basın toplantısında FBI Başkanı James Comey’e yeni bu soruşturmalar ile ilgili halka açıklama yapma gereğinin olduğunu belirtti. Ve Clinton “Amerikan halkı tüm gerçekleri tam ve eksiksiz olarak edinmeyi hak ediyor. Bu büro (FBI), bu meseledeki sorun ne ise herhangi bir gecikme olmadan açıklamak zorundadır. Onlar ne ise temmuz ayında varılan sonucu değiştirmeyecektir.” şeklinde konuştu.

ABD’nin yeni başkanı belli oldu!

 Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nde yapılan büyük başkanlık seçimlerinin galibi belli oldu. Donald Trump ve Hillary Clinton’ın kıyasıya mücadele ettiği seçimde sona gelindi. İşte o sonuç..

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump!

ABD’nin nefesleri keserek beklediği seçim sonuçları bu sabah netliğe kavuştu. Yapılan seçimlerde 266 delegeye ulaşan Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump, ABD’nin yeni başkanı oldu. Başkan olabilmek için yeterli delegeye ulaşan Donald Trump’ın destekçileri havaya uçtu. Seçici kurul Donald Trump’ın 266 olan oy sayısı 277’ye yükseltti. Ve ABD’nin yeni başkanı Donald Trump oldu.