DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hortum ortalığı birbirine kattı

Hortum ortalığı birbirine kattı

İtalya’nın başkenti Roma’da meydana gelen hortum ortalığı birbirine kattı. Hortumun şiddeti ile bölgede bulunan 20 kişi yaralanırken, 2 kişi de yaşamını yitirdi.\r\n

İtalya’nın başkenti Roma’da meydana gelen hortum ortalığı birbirine kattı. Hortumun şiddeti ile bölgede bulunan 20 kişi yaralanırken, 2 kişi de yaşamını yitirdi.İtalya’nın başkenti Roma’nın sahil kasabalarından biri olan Ladispoli’de hortum felaketi yaşandı. Hortumun meydana geldiği bölgede bulunan 20 yaşlarındaki yabancı uyruklu bir genç binanın dış cephesinden düşen bir molozun altında kalarak hayatını kaybetti. Çıkan hortum ile savaş alanına dönen bölgedeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Çıkan hortum İtalyan basının da yer aldı.

Hortum 2 kişinin canını aldı

Roma’nın Ladispoli kasabasında meydana gelen hortum İtalyan haber ajansı ANSA’da yer aldı. İtalyan haber ajansı ANSA’da yer alan haberde, 61 yaşındaki bir adamın hortumun etkisiyle devrilen ağacın altına kalarak yaşamını yitirdiği bilgisi verildi. 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişininde yaralandığı açıklandı. Ortalığı birbirine katan hortumun çok sayıda ağacı ve evlerin çatısını  devirdiği belirtildi.

Floransa’daki nehirin yükseldiği 4 metreyi buldu

Floransa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremde evsiz kalan binlerce kişinin yağıştan olumsuz etkilendiği açıklandı. Kuvvetli yağışın etkili olduğu Floransa’da bulunan Arno Nehri 4 metreye kadar yükseldiği ifade edildi.italya-deprem

İtalya’da şiddetli deprem!

İtalya dün akşam saatlerinde 5,4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem bölgenin tam 3 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremde ölen yada yaralanan olmadı.İtalya’nın en önemli ve merkezi bölgelerinden biri olan Marche’de dün akşam deprem meydana geldi. İtalya’nın başkenti Roma’nın 200 km kuzeydoğusunda Macerata vilayetinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem yerin tam 9 km derinliğinde yaşandı. Büyük sarsıntının sonrasında da küçük küçük sarsıntılar yaşansa da, ölen yada yaralananın olmadığı açıklandı.

İtalya’da büyük deprem!

italya-depremŞiddetli depremin ardından İtalyan Rai News 24 kanalında yer alan haberde, Castel Sant’angelo’da depremin etkisi ile elektriklerin kesildiğini ve şehrin karanlığa gömüldüğü bilgisi yer aldı. 5,4 büyüklüğündeki deprem Roma’da da ciddi şekilde hissedildi.