DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde 27 Mart 2017 fragmanı | İşler karışıyor…

İçerde 27 Mart 2017 fragmanı | İşler karışıyor…

Show Tv’nin fenomen dizisinin bu akşam yeni bölümü ekranlara geldi. Peki İçerde 27 Mart 2017 fragmanı yayınladı mı? İçerde 27. bölüm fragmanı izle.. İçerde 27 Mart 2017 fragmanı Başrolleri yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin oynadığı İçerde dizisi her hafta reytingleri alt üst ediyor. İçerde hayranları son yayınlanan 26. bölümü heyecanla izledi. Dizinin

Show Tv’nin fenomen dizisinin bu akşam yeni bölümü ekranlara geldi. Peki İçerde 27 Mart 2017 fragmanı yayınladı mı? İçerde 27. bölüm fragmanı izle..

İçerde 27 Mart 2017 fragmanı

Başrolleri yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin oynadığı İçerde dizisi her hafta reytingleri alt üst ediyor. İçerde hayranları son yayınlanan 26. bölümü heyecanla izledi. Dizinin bitişinde de heyecanla haftaya neler olacak diye düşünmeye başladılar. İçerde 27 Mart 2017 fragmanını izlemek için Show Tv’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz..

Bu bölümde neler oldu?

İçerde’nin bu akşam ki yayınlanan bölümünde Kudret, Mert’in Celal Baba ile düşünüyordur. Fakat bu düşüncesinden emin olmak zorundadır. Bunu bir netliğe kavuşturmak için Celal Baba ve Mert’e bir oyun hazırlar. Füsun ise Sarp’ı Celal’in oyuncağı olmaktan kurtarmak istiyordur. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı

İçerde dizisinin Sarp’ı yani Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı. Ulusoy’un hakkında çıkan aşk iddiaları da böylelikle doğrulanmış oldu.

Yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, İçerde dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın’la aşk yaşadığı ortaya atılmıştı. Bu iddianın ortaya atılma sebebi ise ikilinin bir gece kulübünde takılmaları olmuştu. Çiftin dizi setinden de birbirlerinden ayrılmadıkları ortaya çıktı.

Önceki gün İçerde dizisindeki ekip arkadaşları ile Kanlıca’daki bir mekana yemeğe giden Rıza Kocaoğlu, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın hayranları tarafından yakalandı. İkili bir kareye almayı başaran vatandaşlar bu fotoğrafı medya ile paylaştı. Hayranlarının onları çektikleri fark etmeyen genç aşıklar uzun uzun muhabbet etti. İşte yeni sevgililerin yakalandıkları o fotoğraf;