DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde dizisi hakkında skandal iddia

İçerde dizisi hakkında skandal iddia

Show TV’nin yeni reyting canavarı dizisi ‘İçerde’ hakkında herkesi şok eden iddia ortaya atıldı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli’nin paylaştığı ‘İçerde’ dizisinin çalıntı olduğu iddia edildi. Peki senaryo hangi dizi veya filmden alıntı? Gelin birlikte bakalım…

Show TV’nin yeni reyting canavarı dizisi ‘İçerde’ hakkında herkesi şok eden iddia ortaya atıldı.

1

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli’nin paylaştığı ‘İçerde’ dizisinin çalıntı olduğu iddia edildi. Peki senaryo hangi dizi veya filmden alıntı? Gelin birlikte bakalım…

2

‘İçerde’ dizisinin konusunun, 2006 yapımı ‘Köstebek’ filmi ile benzer olduğu iddia edildi.

Peki Köstebek Filminin senaryosu nasıldı hatırlayalım!

3

Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese’nin oturduğı film 24 Kasım 2006 yılında vizyona girdi. O dönem en çok izlenen filmler listesinde birinci sıraya yerleşen film, Altın Küre Ödülünü kazandı.

4

Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmin konusu ‘İçerde’ dizisi ile benzer.

5

Köstebek filminde, Polis teşkilatı, Mafyanın egemenliğine son vermek için, Leonardo DiCaprio’nun hayat verdiği Billy Costigan’ı bir takım hazırlıklardan geçirdikten sonra, mafyanın içine ‘Köstebek’ olarak sokarlar.

6

Billy Costigan, Polis Akademisini bitirdikten sonra, bilerek bir takım suçlar işler ve hapse girer. İşin boyutu rozetini kaybetmeye kadar gelir.Costigan’ın görevini sadece Polis şefi Oliver Queenan bilmektedir.

7

Bu önemli görevde Billy Costigan’ın (Leonardo) ile Colin Sullivan (Matt Damon) birlikte görev alır. Biri polis teşkilatı, diğeri mafya için çalışır.

8

‘İçerde’ dizisinin konusu nasıldı? Hatırlayalım.

Sarp’ın (Çağatay Ulusoy) babası, işlemediği suç yüzünden hapse girer. Mahkemede doğruları anlatmaması için mafya babası Celal tarafından tehdit edilir. Çocuklarından birini yanına alacağını ve ona iyi bir şekilde bakacağını ve konuşursa öldüreceğini söyler.

9

Celal Sarp’ın kardeşi Umut’u kaçırır. Sarp’ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görüyor ve Sarp mafya babası Celal’in yanına ajan olarak giriyor.

10