DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde dizisinden bir isim daha ayrıldı

İçerde dizisinden bir isim daha ayrıldı

İçerde dizisinden bir isim daha ayrıldı. İçerde dizisinde kim ayrıldı? 16. bölümde neler olacak? 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ay yapım imzalı Show Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan İçerde dizisinden bir oyuncu daha ayrıldı. İçerde dizisinden kim ayrıldı? Neden ayrıldı? İçerde 16. bölümde neler olacak?İçerde 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Celal’in öldürdüğü Köstencelinin eşi karakteriyle diziye dahil olan ünlü oyuncu Şenay Gürler’in reyting rekortmeni dizide rolü kısa sürdü. Gürler, dizide Leyla karakterine hayat veriyordu.Leyla karakteri nasıl öldü?Leyla eşinin intikamını almak için Celal’i bitirmek istiyordu. Sarp ile işbirliği yapan Leyla, kimliğini bir süreliğine saklasa da Celal’in gerçek kimliğini öğrenmesi çok sürmedi. Leyla, Celal’e silah çektiği sırada Davut tarafından vurularak öldürüldü.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İçerde’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Köstenceli’nin eşi Celal’den eşinin intikamını almak için Sarp ile birlik olmuş ve Celal’e ‘Patron’ oyununu oynamışlardı. İşler Sarp’ın planladığı gibi gitmedi. Yeni bölümde Celal, Patron’un kim olduğunu öğrendi ve öldürdü. Köstenceli’nin eşinin iş ortağı avukat Sarp’ı vuracağı sırada araya Yusuf müdür girmişti ve çatışmada ağır yaralanmıştı. Avukat olay yerinde hayatını kaybederken Sarp, Yusuf müdürü apar topar hastaneye kaldırmış ve Emniyet Müdürüne olayı bildirmiştir. Olaylardan kendisini sorumlu tutan Sarp büyük üzüntü duymaktadır.Emniyet Müdürünün talimatıyla Avukat ve Yusuf Müdürün çatıştığı noktadaki tüm deliller ortadan kaldırılmış ve hastane kayıtları silinmiştir. Celal, Yusuf Müdürün vurulduğunu duyunca olayın nasıl gerçekletiğini merak eder ve Mert’e sorar.Yusuf Müdürün nasıl vurulduğunu öğrenmeye çalışan Mert, hastane polisinden kamera kayıtlarını ister. Kamera kayıtlarının Emniyet Müdürü tarafından alındığını öğrenen Mert eli boş döner.Köstenceli’nin eşinin kimlerle bağlantıda olduğunu öğrenmek isteyen Celal, evindeki kamera kayıtlarını alır ve kebap dükkanına getirir. Görüntülerde şifre olduğunu öğrenen Celal, şifreyi kırması için bir adamını getirir. Görüntülerden kendisininde olduğunu bilen Sarp, Celal’in görüntülere ulaşamaması için bir oyun oynar ve Kebapçıya polis baskını düzenletir. Kamera kayıt cihazlarını değiştiren Sarp, gerçek kayıtların polise ulaşmasını sağlar. Emniyet Müdürü görüntüleri incelemesi için Mert’i görevlendirir. Celal, Mert’ten görüntüleri ortadan kaldırmasını ister. Coşkun Mert’ten ailesini söylemesi için Celal’i bitirecek bir delil ister. Şimdi herkes aynı soruyu merak ediyor. Mert, Coşkun’a Celal hakkında delil verecek mi vermeyecek mi?Tüm soruların cevabı gelecek hafta belli olacak.