DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde dizisinin tranfer işlemleri tamamlandı

İçerde dizisinin tranfer işlemleri tamamlandı

Ay Yapım imzalı, Show Tv’nin başarılı dizisi ‘İçerde’ ve üç dizinin yayın hakları için Şili televizyon kanalı Mega ile anlaşma sağlandı.

Show Tv’nin reyting rekorları kıran yeni dizisi ‘İçerde’ başarısına başarı katmaya devam ediyor.Yayınlandığı günden bu yana reyting sonuçlarında zirveyi bırakmayan dizi yayınlandığı günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmayı da başarıyor. Hal böyle olunca dizi dünya televizyonlarında dikkatini çekmeyi başardı.MIPCOM’dan gelen haberlere göre, reyting listeleri alt üst eden ‘İçerde’ dizisinin ve dört yapımın yayın haklarını Şili televizyon kanalı Mega satın aldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Ay Yapım dizilerinin dağıtımını sağlaması için Ecco Rights ile anlaşmıştır. Eccor Rights, Mega ile ilk İçerde dizisinin yayın haklarını aldı. İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor bulunuyor.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı, gelecek ay ekranlara gelecek Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel (Brave and Beautiful) dizisi içinde kanal ile anlaşma sağlandı.Diğer anlaşma sağlanan iki diziden biri, başrollerini Kerem Bursin ve Gürkan Uygun’un paylaştığı, ‘Bu Şehir Arkadan Gelecek ve Akilah Azra Kohen’in yazığı Fi Pi Çi üçlemesi oldu.