DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde’ye bomba isim dahil oluyor!

İçerde’ye bomba isim dahil oluyor!

Show Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde’ye bomba isim dahil oldu. Yapım ekibi çıkan o haberleri yalanlamıştı, gerçek çıktı.Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı efsane dizi İçerde’nin kadrosu git gide sağlamlaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ‘Şener Şen, İçerde’ye katlıyor.’ iddiaları ortalığı kasıp kavurdu. Fakat yapım ekibi çıkan bu haberleri yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Şener Şen de

Show Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde’ye bomba isim dahil oldu. Yapım ekibi çıkan o haberleri yalanlamıştı, gerçek çıktı.Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı efsane dizi İçerde’nin kadrosu git gide sağlamlaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ‘Şener Şen, İçerde’ye katlıyor.’ iddiaları ortalığı kasıp kavurdu. Fakat yapım ekibi çıkan bu haberleri yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Şener Şen de bu iddialar üzerine “Bizim yaptığımız zamanda süreler mantıklıydı. Normal sürelere çekilirse o zaman düşünülebilir.” demişti.

İçerde’ye bomba isim dahil oluyor!

İçerde'ye bomba isimÇekin Tekindor, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Hande Soral gibi başarılı isimlerin rol aldığı İçerde’ye yeni bir isim dahil oluyor. Yeni katılacak karakterin adının ‘Kudret Sönmez Tek’ olduğu açıklandı. Dün akşam yayınlanan bölümün ardından ekranlara gelen yeni bölüm fragmanı sosyal medya da büyük olay oldu. Sosyal medya da yayılan haberlerde ise bu karaktere can verecek olan kişinin Şener Şen olduğu iddia ediliyor. Bakalım yeni bölümde bu merakımızı giderebilecek miyiz?