DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İki kadının kavgası ölümle bitti!

İki kadının kavgası ölümle bitti!

İki kadın arasında çıkan tartışmanın sonu feci bitti. Kavganın boyutunu abartan kadınlardan biri tren raylarına itildi ve feci şekilde can verdi.\r\n\r\n

İki kadın arasında çıkan tartışmanın sonu feci bitti. Kavganın boyutunu abartan kadınlardan biri tren raylarına itildi ve feci şekilde can verdi.Amerika’nın New York kentinde çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Kavgaya tutuşan kadınlardan biri diğer kadını tren raylarına doğru itti. 46 yaşında olduğu tahmin edilen kadın trenin çarpması sonucunda feci şekilde can verdi. Yaşanan bu olay karşısında büyük şok yaşayan vatandaşlar olayı hemen polise bildirdi.

İki kadının kavgası feci ölüme yol açtı

iki-kadinin-kavgasi-1Olay yerinde bulunan kişi veya kişilerden alınan bilgiye göre, Times Square istasyonunda  bekleyen iki kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmanın boyutu ilerleyince kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kadınlardan biri diğerini tren raylarına attı. Tam da o esnada tren durağa yaklaşmıştı. Kadının raylara atılması ile feci şekilde hayatını kaybetti. İstasyonda bulunan polis ekipleri olayın yaşandığı bölgeye koşuştu. Fakat 46 yaşındaki kadın çoktan can vermişti.  Polis ekipleri kadını raylara iten şüpheliyi gözaltına aldı.iki-kadinin-kavgasi-2Tüm bu yaşananların ardından kavganın çıkış nedeni ve kadınların kimlikleri hakkında bir bilgi verilmedi. New York metrosunda yaşanan bu olay ilkte değil. 20112 ve 2014 yıllında da benzer olaylar meydana gelmiş 3 kişi hayatını kaybetmişti.