DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İlluminati kartları ve anlamları

İlluminati kartları ve anlamları

   1. Acil Durum Güçleri Resimde de gördüğünüz gibi düşük rütbeli bir asker adama kabaca bir şekilde davranıyor.  Şunu unutmayalım ki    illuminati savaşlar , doğal felaketler , kentsel hukuksuzluklar getirmektedir. Ayaklanma ve eylemler çıkarmakta ve  aynı zamanda  bunları kontrol adı altında şiddetli bir tutum sergilemektedir.

   1. Acil Durum Güçleri

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeResimde de gördüğünüz gibi düşük rütbeli bir asker adama kabaca bir şekilde davranıyor.  Şunu unutmayalım ki    illuminati savaşlar , doğal felaketler , kentsel hukuksuzluklar getirmektedir. Ayaklanma ve eylemler çıkarmakta ve  aynı zamanda  bunları kontrol adı altında şiddetli bir tutum sergilemektedir.

   2. Terrorist Nuke

terrorist nukeÇoğumuzun bildiği bir olay  ikiz kuleler saldırısı , bu saldırıların yıllar önceden planlanmış olması insanın içini    titreticek durumda.  Bu olayın suçu Usame Bin Ladine atılmıştır fakat bazı veriler komplo olduğunu ve Bin Ladine    atılan iftira olduğunu öne sürer. İnanması zor ama enkazda  uçak kalıntıları bulunamamıştır ve bu sır gibi saklanmış  sonradan ortaya çıkmıştır.

   3. Enerji Krizi

 indirAmerika ilerleyen zamanlarda sahte enerji kriziyle dünya ekonomisine darbe vurabilir. Doların etkinliği azalacak ve ileride yok olacaktır. Doların ortadan kalkması demek kağıt paraları ortadan kaldırmak demektir. Sanal paralar hüküm sürecek demektir. Peki dünya üzerinde bankacılık ve sanal para sistemleri kime aittir? Sionizme aittir. ABD’nin dolarla yaptığını Yahudiler Sanal paralarla yapacaktır.

 4. Meteor Saldırıları

indirrrKartta ülkeyi hızla yok etme gibi safsatalar yazıyor. Fakat biz bu kartın günümüzdeki yorumunu yapalım büyük ülkeler birbirine saldırı yapamaz. Birçok savunma teknolojisi ile bu saldırılar püskürtülür ve sonuç yeni bir dünya savaşını meydana getirir. Meteor saldırıları dışarıdan bakınca doğal bir olay ama aslında illuminati eliyle yapılmış bir terördür. Peki bu olay gerçekleşti mi?15 Şubat 2013 tarihinde sabah 09:20 civarında Rusya‘ya meteor düştü

  5. Hackerler

hacker İlluminatinin  kontrolünde hacker grupları da vardır. Bunlar ülkelerin gizli bilgilerini bulan sanal çetelerdir.  Anonymous dünyanın en gizli hacker grubudur. Anonymous birçok ülke hakkında önemli bilgilere sahip.

 6. H.A.A.R.P

earthquake projectorKartın amacı bazı dalgalar yayarak deprem yaratmaktır. Bu teknolojinin adı H.A.A.R.P’dır. Van depreminde  kullanıldığı  ve aynı zamanda Japonya ve Endonezya depremlerinin bu teknoloji sayesinde yapıldığı söyleniyor.

 7. Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

jpgİlk kartta uzaylılar tarafından kaçırılmayı görüyoruz. İkincide “Foreign Aid (Yabancı Bağış)” isimli bir kart var. 4.  kartta Ufolar aempire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı  şok geçirdiyse biz de bir sabahempire state binasının çöküşünü gördüğümüzde şok geçireceğiz..

 8. Siyahi Aktivist

I amKartta da gördüğünüz gibi Bob Marley illüminati tarafından öldürülmüştür.

 9. Ekonomik Krizler

I sssGünümüzde dünya  bir krizin eşiğinde. Bu krizi Amerika çıkarmıştır. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya  ve Çin  gibi dünya   çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir.  İlluminatinin amacı bu düzensizlikten ortaya  çıkartıkları düzen. Kriz ortaya çıkarıyorlar ve tüm dünya   ülkelerine borç veriyorlar böylece dış ülkeler sionizme  borçlu kalıyor.

 10. PENTAGON

pentagon 2Bu kartta Pentagonun patladığı yansıtılmıştır. Pentagon ABD Savunma Bakanlığı ve Askeri Haberalma örgütü binasıdır.  Bir saldırıya mağruz kalacağı 1995 yılında bu kartta gösterilmiştir.Ve 2001 tarihinde ise gerçekten patlamıştır.

11. Arap  Baharı Ve Orta Doğu

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeYukarıda ki kartlarda bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta,  Kartta yazan da şu: “Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın.” İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı. Karttaki kişi de Kaddafiye benziyor.

12. Direnme Boşuna

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeKarttaki adam Micheal Jackson’dır. Kartta direnmenin boşa olduğunu belirtmek istemişler. Micheal Jackson  için çocuk tacizcisi gibi laflar edilmiştir. Aslında hepsi tamamen büyük bir yalan hayran kitlesini düşürmek için yapılmıştır.

13. Nükleer Sızıntı

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeJaponya’ da olan deprem felaketinden sonra nükleer kaza  meydana gelmişti. İşte o sızıntı bu kartta yer alıyor.

14. Suikastler

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeJulian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam Assange’a inanılmaz benzemekte.

15. Zihin Kontrolü

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeİnsanların zihinlerine yollanan akım ve dalgalar sayesinde fikirlerini değiştirebiliyorlar. Ayrıca CIA’nin MK Ultra için LSD kimyasalını kullandığı ortaya çıkmıştı. CIA pek çok zihin kontrol deneyinde HAARP ve LSD gibi kimyasal maddeler kullanıyor.

16. Saddam Hüseyin

illuminati_cards___emergency_powers_by_icu8124me-d68q5zeSaddamı illüminati başa getirdi. Sonra halkı ona karşı kışkırttı ve  idam  etti.Sistem garip gibi gözüküyor ama Körfez savaşında George W. Bush variller dolusu petrolu ABD’ ye kaçırmıştır.Asıl amaç insanların canı karşılığında sadece petroldür.

17. Ölümsüzlük Serumu

indirrrrrrrrrrİkinci kartta gördüğümüz gibi bu seruma “Ölümsüzlük Serumu” adı vermişler. Klonlamadan sonra bu şeylerin olmasına şaşırmamak gerekir.

18. Deprem Dalgası

jpegggg

Bu karttaki olay Endonezyada ki olayları simgeler ve gerçekleşmiştir.

19. Dünya Kupası Zaferi

jpeggggBu kart Dünya kupası finallerinden bahseder ve farkettiyseniz Dünya kupası maçları olduğu zaman herkes 90 dk tv karşısına geçer ve o maçı izler.

20. Dinlenen Telefonlar

jpeggggDünya  genelinde de artan telefon  dinlemeleri bu kartın işlev haline geçtiğini gösteriyor.

21. Subliminal Mesajlar

jpeggggAçıkça  televizyon ve televizyonla birlikte çocuklara empoze edilen zihin kontrol subliminallerini anlatılmıştır.

22. Kombine Felaketler

jpeggggBu kartta Japonya’da olan felaket önceden haber verilmiştir.

23. Televizyonlar

jpeggggBu kart insanları televizyon ekranına kilitleyip birçok programa yada diziye bağımlı yapmaya yarıyor.

24. Aç Dünya

jpegggg1991 yılında afrikanın bu duruma düşmesi planlanmış. Avrupa  ve ABD’nin Somali’ye neden yardım etmediği bu kartta ortaya çıkmış oldu.

25. Ordu Ve Düzen

jpeggggKartta da görüldüğü gibi polis  şiddeti anlatılmaya çalışılmış Ve günümüzde polis şiddeti gayet ortada.Ülke olarak büyük bir komplonun içine sürüklüyorlar bizi.

26. 3.Dünya Savaşı

jpeggggAna amaç yine Ortadoğu olmalı ki genelde tüm sorunlar Ortadoğu ülkelerinde oluyor. 3. Dünya  Savaşı da yapay bir savaşdan öte olmaz.

27. Medya

jpeggggBu kartta medyanın , objektifin önündekileri nasıl göstermek isterlerse öyle gösterdiklerini anlatmaktadır.