DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İngiliz Devi Gözünü Kjaer’e Dikti

İngiliz Devi Gözünü Kjaer’e Dikti

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer’e İngiliz devi Chelsea gözünü dikmiş durumda. Fenerbahçe oyuncusuyla ilgilenen Chelsea’ye teklifini yapması konusunda telkinde bulundu.

UEFA’yla masaya oturan Fenerbahçe transfer kısıtlamasına gidecek. Kadrosunda bir çok yıldız bulunduran Kanarya bazı oyuncularından vazgeçebilir. Bu oyuncular arasında Simon Kjaer’de var. Fenerbahçe Simon Kjaer ile ilgilenen Chelsea’den teklifini yapmasını istedi.Fenerbahçe’de bu sezonun en başarılı isimlerinden biri olan Simon Kjaer, uzun süredir Chelsea’nin radarındaydı. Ancak yönetim, takımın en önemli parçaları arasında yer alan Danimarkalı stoperi satmaya sıcak bakmıyordu.Finansal Fair Play incelemesi sonrası UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası planlar değişti. Sarı-Lacivertliler’de artık, iyi bir teklif gelmesi halinde satılmayacak futbolcu yok! Bu nedenle Simon Kjaer’i isteyen Chelsea ile de pazarlık masasına oturulacak.

Bunun için yönetim, İngiliz kulübüne, “Teklifini yap” mesajı gönderecek. Sezon başında 7.65 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) transfer edilerek Türk futbol tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olan 27 yaşındaki stoper için Fenerbahçe’nin kapıyı 20 milyon Euro’dan (67 milyon TL) açması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=AlsaxjUM7d8İki yıldız da satılırsa…Kjaer’in yanı sıra Nani de Kanarya’yı kurtarabilecek oyuncular arasında yer alıyor. Portekizli futbolcu, İspanya, İngiltere ya da İtalya’ya transfer olursa Fenerbahçe’nin kasasına 8 milyon Euro (26.7 milyon TL) girecek.Yönetimin hedefi ise Portekizli yıldızı, devre arasında kendisi için 20 milyon Euro’yu (67 milyon TL) gözden çıkaran Çin kulüplerinden birine gitmeye ikna etmek. Eğer bu iki yıldız istenen rakamlara satılırsa, UEFA kısıtlamaları karşısında Fenerbahçe’nin eli fazlasıyla rahatlayacak.