DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İntihar eden Suriyeli için Adalet Bakanı Gemkow’dan açıklama

İntihar eden Suriyeli için Adalet Bakanı Gemkow’dan açıklama

Geçtiğimiz günlerde yakalanmasının ardından cezaevine konulan Suriyeli Jaber Albakr’ın intiharı ile ilgili Saksonya Eyaleti Adalet Bakanı Gemkow bir açıklama yaptı. Bakan Gemkow, “Mümkün olan her şeyi yapmamıza rağmen engelleyemedik” dedi.\r\n\r\n

Geçtiğimiz günlerde yakalanmasının ardından cezaevine konulan Suriyeli Jaber Albakr’ın intiharı ile ilgili Saksonya Eyaleti Adalet Bakanı Gemkow bir açıklama yaptı. Bakan Gemkow,  “Mümkün olan her şeyi yapmamıza rağmen engelleyemedik” dedi.Bombalı eylem yapacağı şüphesiyle gözaltına alınan 22 yaşındaki Jaber Albakr, dün kaldığı cezaevinde intihar etti. Jaber Albakr’ın intiharının ardından Saksonya Eyaleti Adalet Bakanı Sebastian Gemkow, ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını fakat intihara engele olamadıklarını “Mümkün olan her şeyi yapmamıza rağmen engelleyemedik” sözleriyle açıkladı.Saksonya Eyaleti Adalet Bakanı Sebastian Gemkow,  “Olmaması gerekirdi. Ancak maalesef oldu. Mümkün olan her şeyi yapmamıza rağmen engelleyemedik.” dedi.

Suriyeli Jaber Albakr intihar etti!

almanya-jaber-albakr-yakalandi

Almanya’nın günlerdir aradığı şüpheli geçtiğimiz günlerde yakalanıp gözaltına alındı. Cezaevine götürülen Jaber Albakr orada intihar etti.Almanya’da düzenlenen operasyonda evinde yüksek dozda patlayıcı bulunan Suriyeli Jaber Albakr, bombalı saldırı yapacağı şüphesi ile aranmaya başlandı. 2 gün süren çalışmaların ardından gelen ihbarla kaldığı evde yakalandı. Gözaltına alınan terör zanlısı cezaevine sevk edildi.

Almanya’da yakalanan terör zanlısı kendini astı

almanya-supheliSuriyeli bir ailenin şüpheli Jaber Albakr evinde tutması ve polise ihbarının ardından yakalanan zanlı kaldığı cezaevinde kendini asarak intihar etti. Şüpheli isim Suriyeli Jaber Albakr’ın intihar haberini Alman Haber Ajansı olan DPA duyurdu. Haberde, ’22 yaşındaki Albakr’ın hücresinde kendini asarak hayatına son verdi’ ifadeleri kullanıldı. Avukat Alexander Hübner ise bu durumu ‘skandal’ olarak yorumladı.