DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
iOS 10.2 güncellemesi yayınlandı | iOS 10.2 nasıl yüklenir?

iOS 10.2 güncellemesi yayınlandı | iOS 10.2 nasıl yüklenir?

Geçtiğimiz Kasım ayında iOS 10.1 güncellemesini yayınlayan Apple, bugün iOS 10.2 güncellemesinin final sürümünü yayınladı. iOS 10.1 ile kullanıcıları mutlu eden Apple, yeni güncellemede hangi yeniliklere yer verdi?Güncellemeyi destekleyen cihaza sahip olan iOS kullanıcıları, 360 mb boyutunda bir güncelleme ile karşılaşacaklar. Güncelleme ile gelen yeniliklerin en başında MacBook Pro lasmanında tanıtılan TV uygulaması yer alıyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında iOS 10.1 güncellemesini yayınlayan Apple, bugün iOS 10.2 güncellemesinin final sürümünü yayınladı. iOS 10.1 ile kullanıcıları mutlu eden Apple, yeni güncellemede hangi yeniliklere yer verdi?Güncellemeyi destekleyen cihaza sahip olan iOS kullanıcıları, 360 mb boyutunda bir güncelleme ile karşılaşacaklar. Güncelleme ile gelen yeniliklerin en başında MacBook Pro lasmanında tanıtılan TV uygulaması yer alıyor. Her zaman gelen güncellemeler gibi Tv uygulaması şimdilik sadece ABD’de kullanılabiliyor.iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıların dert yandığı bir diğer sorun için yeni güncellemede üç farklı duvar kağıdı yer alıyor. 100’ün üzerinde yeni emoji de kullanıcıları sevindirecek.

iOS 10.2 GÜNCELLEMESİ HANGİ MODELLERE YÜKLENEBİLİR?

iOS 10.2 güncellemesi; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 5 modellerini kapsıyor

iPhone GÜNCELLEME NASIL YAPILIR?

iOS 10.2 güncellemesi nasıl yüklenir? Güncelleme işlemini yapmanız için adımları takip edin.Telefonunuzun Ayarlar kısmına girip Genel>Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek güncelleme gelip gelmediğini kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.Bilgisayar üzerinden güncelleme yapmak isteyen iOS kullanıcılar, cihazını usb bağlantısı ile bilgisayarla eşleştirdikten sonra iTunes uygulaması üzerinden güncelleme işlemini yapabilir.

ios 10.2
357,7 MB boyutu olan iOS 10.2 güncellemesi, Tv şovlarınıza ve filmlerinize birden fazla video uygulaması üzerinden erişmek için yeni ve birleştirilmiş bir deneyim sunan TV uygulaması (yalnızca İngilizce (ABD)) gibi yeni özellikler içerir. Yeni yüzler, yiyecekler, havyanlar, spor etkinlikleri ve meslekler de dahil olmak üzere 100’den fazla yen emoji. Bu güncelleme, kararlılık iyileştirmeleri ve sorun gidermeler de içerir.
iOS kullanıcılarına sunulan 10.1 güncellemesiyle, Portre Modu ve Sağlık Uygulamasındaki açık giderilmişti.

iOS 10.1 güncellemesiyle gelen Portre Modu nedir? Ne işe yarar?

Apple’ın 10.1 güncellemesinde sadece iPhone 7 kullanıcılarına sunduğu Portre Modu ne işe yarar? İphone 7’de bulunan çift kamerası sayesinde ‘portre modu’ fotoğrafları daha güzel hale getirecek. Portre modu, bir cismin fotoğrafını çekerken, arka tarafı flu efekti uygulayarak odak cismin daha net çıkmasına yardımcı olacak.