DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Irak, Türkiye’yi tehdit etti!

Irak, Türkiye’yi tehdit etti!

Irak Başbakanı Haydar el İbadi, gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yaptı. Musul operasyonları kapsamında yaşanacak olaylar için Türkiye’yi açık açık tehdit etti.\r\n\r\n

Irak Başbakanı Haydar el İbadi, gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yaptı. Musul operasyonları kapsamında yaşanacak olaylar için Türkiye‘yi açık açık tehdit etti.Başbakan Haydar el İbadi, ziyaret için gittiği Kerbela’da gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Başbakan Haydar el İbadi, Musul’da yapılacak olan operasyon için Türk askerinin kesinlikle katılmayacağını ifade etti.

Irak’tan Türkiye’ye tehdit!

irak-turkiye-yi-tehdit-ettiIrak Başbakanı Haydar el İbadi, Musul operasyonu kapsamında Türk askerini uyarırken, “Irak’taki Türk askerine yerlerinden kıpırdamamaları tavsiyesinde bulunuyoruz” şeklinde bir açıklamada bulundu. Yaptığı bu açıklama ile Türkiye’nin vereceği tepki merak ediliyor. Başbakan Haydar el İbadi, Türkiye’yi bu konuda açık açık tehdit ederken Musul operasyonuna sadece Iraklıların katılacağının altını çizdi.Başbakan Haydar el İbadi, “Musul operasyonu vakti gelince başlayacaktır ve sadece Iraklılar katılacaktır. Herhangi bir yabancı gücün varlığı Irak’ın toprak bütünlüğününü ihlal anlamına gelir ve Türk liderlerin, askerlerin Irak’ta kalacağı yönündeki ısrarlarını garipsiyorum”   dedi.