DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İrem Derici neden zayıfladığını açıkladı | Kadınlık oranım…

İrem Derici neden zayıfladığını açıkladı | Kadınlık oranım…

Son zamanlarda verdiği kilolar ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düetlerle gündeme oturan İrem Derici, yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. ‘İrem Derici, Kadınlık oranım…’ dedi. Otostil dergisine konuşan İrem Derici, neden zayıfladığını açıkladı. İrem Derici neden zayıfladığını açıkladı ‘Neden bu kadar kilo verdin’ sorusuna yanıt olarak, ‘Kendimi aynada öyle görmeye tahammül edemiyordum. İstediğimi giyemiyordum. Yüzde 49 kadınlık hissediyordum.

Son zamanlarda verdiği kilolar ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düetlerle gündeme oturan İrem Derici, yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. ‘İrem Derici, Kadınlık oranım…’ dedi. Otostil dergisine konuşan İrem Derici, neden zayıfladığını açıkladı.

İrem Derici neden zayıfladığını açıkladı

‘Neden bu kadar kilo verdin’ sorusuna yanıt olarak, ‘Kendimi aynada öyle görmeye tahammül edemiyordum. İstediğimi giyemiyordum. Yüzde 49 kadınlık hissediyordum. Bu kilo verme sürecinde yüzde 80’lere çıktı. Son geçirdiğim operasyon (silikon) sonrasında şu an hissedilen kadınlık oranı… Hmmm bakıyoruz: yüzde 99.9’ diyen ünlü şarkıcı sosyal medya gündemine oturdu.

İrem Derici çok zayıfladığı için uyarı aldı| İrem Derici nasıl zayıfladı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici,kısa sürede fazla kilo verince yakınları tarafından uyarı aldı. Son dönemlerde gerek yaptığı açıklamalar ile gerekse aşk hayatı ile oldukça gündemde. Peki İrem Derici nasıl zayıfladı? İrem Derici’yi kim uyardı?Eşinden boşanan İrem Derici kısa süre sonra Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile birlikte görüntülenmişti. 72 kiloya kadar çıkan İrem Derici son zamanlarda oldukça zayıfladı. Magazin gündeminde aldığı kilolar ile eleştirilen İrem Derici, hayatında olumlu değişiklikler yapmaya karar verdi. Hızlı bir şekilde kilo veren ünlü şarkıcı 50 kiloya kadar düştü.

İrem Derici çok zayıfladığı için uyarı aldı

Yaptığı spor ve diyetler ile hızlı bir şekilde zayıflayan ünlü şarkıcı İrem Derici, modacısı Semih Doğruer tarafından uyarıldı. Daha fazla kilo vermemesi gerektiğini söyleyen yakınları İrem Derici’yi uyardı.

İrem Derici nasıl zayıfladı? İrem Derici kaç kilo verdi?

Sevilen şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda verdiği kilolarla gündemde. Başarılı bir şekilde kilo vermeye devam eden İrem Derici nasıl zayıfladı? İrem derici kaç kilo verdi? İrem Derici hangi diyeti uyguladı?Sevilen şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda verdiği kilolarla gündemde. Başarılı bir şekilde kilo vermeye devam eden İrem Derici nasıl zayıfladı? Başarılı şarkıcı İrem Derici, magazin gündeminin tahtına oturdu. Son zamanlarda verdiği kilolar ile ilgili hem eleştirilen hem de tebrik edilen ünlü şarkıcı İrem Derici, ‘Yeter’ diyerek azmi sayesinde kilolarına veda etti.İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ile verdiği kiloları gözler önüne seren İrem Derici,

İrem Derici nasıl kilo verdi?

Ünlü Şarkıcı İrem Derici’nin nasıl bu kadar çabuk kilo verdiği herkesin merak ettiği bir konu. Birbirinden güzel şarkıları ile gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, bu seferde verdiği kilolar ile gündeme geldi.