DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İrem Derici yeni sevgilisiyle yakalandı

İrem Derici yeni sevgilisiyle yakalandı

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le olan aşk iddiaları kesinleşti. İkili, Venedik’e giderken görüntülendi.\r\n

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Selami Şahin’in oğlu Lider’le aşk yaşadığı iddia edilmişti.Her fırsatta çıkan aşk haberlerini yalanyalan şarkıcı İrem Derici sevgilisiyle ilk kez yakalandı.Yaklaşık üç ay önce radyocu eşi Rıza Esendemir’le boşanan İrem Derici kalbini Selami Şahin’in oğlu Lider’e kaptırdı. Dün sabah Atatürk Havalimanı’nda 06:50 tarifeli uçakla Venedik’e giden ikili görüntülendiklerini anlayınca panik yaşadılar.irem-Derici-lider

Güzel şarkıcının muhabire ilk tepkisi ”Haydaaa! sen nereden çıktın sabah sabah” dedi. Sevgilisiyle iddiaların ardından ilk kez yakalayan İrem Derici, ‘Tatil ne güzel başladı’ diyerek sitem etti.
İrem Dericinin aşk yaşadığı haberleri geçtiğimiz haftalarda Özge Uzun’un sunduğu ‘Hayat Başlasın’ programında da ele alınmıştı.
Gazeteci Suna Akyıldız, ünlü şarkıcı hakkında şunları söylemişti: “İrem Derici’nin boşanması çok konuşuldu. Kariyerinde büyük çıkışta. Evliliğinde eşi Rıza’dan dolayı para sorunu olmuştu ama O, önce aşk sonra para diyenlerden.
irem-derici-lider-sahin
ESKİ EŞİNE ÇOK BENZİYOR
Duyduğum kadarıyla İrem Selami Şahin’in oğlu Lider ile birlikte. Eski eşi Rıza’ya benziyor tip olarak. Arkadaş ortamında tanışmışlar. İrem’i çok seviyorum. İrem’in menajeri Özgür’ü aradım. Ne doğruladı ne yalanladı. İki gece önce İrem’in menajeri Doğukan’ın doğum gününde evindeki partide sabaha kadar eğlenmişler. Güzel bir çift olurlar. İlişki henüz flört aşamasında ya el ele çıkacaklar ya da olmayınca yoktu öyle bir şey diyecekler.”
İrem Derici 13 Eylül 2014 tarihinde evlendiği Rıza Esendemir ile 22 Mart 2016’da anlaşmalı olarak, Gebze’de görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.
riza-irem-derici