DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İsrafil Köse öldü mü? Eşi son durumu açıkladı

İsrafil Köse öldü mü? Eşi son durumu açıkladı

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün sabah saatlerinde Kadıköy’de motosikletle kaza geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün sabah saatlerinde Kadıköy’de motosikletle kaza geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı.Bugün medyada ünlü oyuncunun öldüğüne dair haberler yer almıştı.

İsrafil Köse’nin eşi Şengül Köse ölüm haberleri yalanladı

Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Köse’nin durumunu hakkında eşi ölüm haberlerini yalanladı.

Kazaya park halindeki araç sebep oldu

“Dün sabah saat 06.30’da arkadaşlarıyla bir mekandan çıktıktan sonra, Ayrılıkçeşme durağında motosikletiyle hareket halindeyken sağ şeritte yanlış duran taksi sürücüsünün kapısını açması sonucu, eşim kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramayarak taksinin kapısına çarpıyor. Daha sonra da 14 metre motosikletle sürükleniyor” dedi.

“Bilinci kapalı, komada”

Görgü tanıklarının söylediğine göre kaza anında kalbi durmuş. Önce vatandaşlar sonra sağlık ekipleri kalp masajına devam ediyor. Hastaneye ölü diye getiriliyor. Hastaneye getirildiğinde kalp masajıyla hayata döndürülüyor. Çekilen MR’da beyinde kanama olduğu belirleniyor. Kaburgalarındaki kırıklar nedeniyle sağ ciğerinde kanama meydana geliyor. Şuan bilinci kapalı, komada. Yaşıyor nefes alıyor; ama duaya ihtiyacımız var”