DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İstanbul Kağıthane’de korkutan patlama: Yaralı var

İstanbul Kağıthane’de korkutan patlama: Yaralı var

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde meydana gelen patlamada korku dolu anlar yaşandı. İlk belirlemelere göre yangının neden meydana geldiği açıklamalar arasına yer verildi. İşte İstanbul’da meydana gelen yangın ile ilgili tüm detaylar..İstanbul Kağıthane’de korkutan patlama yaralılar var. Kağıthane’de bir binanın girişinde meydana gelen patlamada dairedeki mutfak tüpünden kaynaklandığı öğrenildi. Patlama esnasında evde bulunan yaşlı kadın yaralandı. Patlama

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde meydana gelen patlamada korku dolu anlar yaşandı. İlk belirlemelere göre yangının neden meydana geldiği açıklamalar arasına yer verildi. İşte İstanbul’da meydana gelen yangın ile ilgili tüm detaylar..İstanbul Kağıthane’de korkutan patlama yaralılar var.

Kağıthane’de bir binanın girişinde meydana gelen patlamada dairedeki mutfak tüpünden kaynaklandığı öğrenildi. Patlama esnasında evde bulunan yaşlı kadın yaralandı. Patlama sonrasında daire ve diğer binalarda zararlar meydana geldi.

İstanbul Kağıthane’de korkutan patlama: Yaralılar var

İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki Hürriyet Mahallesi Saygı Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın giriş katında meydana geldiği öğrenildi. Sabah 10:00 sularında meydana gelen patlamada evde yalnız olan 80 yaşındaki Emine Berber ocağı yakmak için çakmağı çaktığında evde patlama meydana geldi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan yaşlı kadın yaralandı. İnceleme sonrasında mutfak tüpünden meydana gelen gaz kaçağından dolayı patlamanın meydana geldiği anlaşıldı.

Karşı apartmanda oturan Meryem Gökkurt, “Dairede yaşlı bir teyze oturuyordu. Tüp gaz kaçırmış. Teyze de sabah kahvaltı hazırlamak için çakmağı çakınca patlama meydana geldi. Evin duvarı sokağa doğru yıkıldı. Bombadan beterdi. Ses son duraktan bile duyuldu. Teyze yaralandı.” dedi. Patlamanın çok şiddetli olduğunu Gülseren Ekici “Ben karşı dairede yaşıyorum. 3. katta kırılan camlar yatak odama geldi. Yatağımın üstü hep cam oldu. Ben abdest almak için odadan çıkmıştım. Yatakta olsam yaralanabilirdim” diye konuştu.