DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İtalya’da 6 kişinin hayatını karartan helikopter kazası

İtalya’da 6 kişinin hayatını karartan helikopter kazası

İtalya’da meydana gelen helikopter kazası 6 kişiyi hayattan kopardı. Helikopterin düşmesi ile içindeki vatandaşlardan kurtulan olmadı.İtalya’nın orta kesiminde bulunan Abruzzo bölgesinde bir helikopter kaza yaşandı. Kaza ile ilgili İtalyan basınında, Campo Felice’de bir helikopterin düştüğü ve helikopterde 2 pilotla 4 kişinin bulunduğu haberleri yer aldı. Helikopterdeki diğer 4 kişi ise doktor, hemşire, hasta ve bir

İtalya’da meydana gelen helikopter kazası 6 kişiyi hayattan kopardı. Helikopterin düşmesi ile içindeki vatandaşlardan kurtulan olmadı.İtalya’nın orta kesiminde bulunan Abruzzo bölgesinde bir helikopter kaza yaşandı. Kaza ile ilgili İtalyan basınında, Campo Felice’de bir helikopterin düştüğü ve helikopterde 2 pilotla 4 kişinin bulunduğu haberleri yer aldı. Helikopterdeki diğer 4 kişi ise doktor, hemşire, hasta ve bir kayak görevlisiydi.

Helikopter kazasında 6 kişi hayatını kaybetti

Campo Felice’ye düşen helikopterin Acil Yarım Hattı’na ait olduğu belirtildi. Helikopterin Campo Felice kayak merkezindeki bir hastayı taşıdığı bildirildi. İtalya basınına yansıyan haberlerde  Augusta Westland 139 model helikopterin 600 metre yükselikten yere çakıldığı ve düşmesinin etkisi ile paramparça olduğu ifade edildi. İtalya’da son bir hafta içerisinde yaşanan olaylar bunun ile birlikte 4. felaket oldu. Bu kazadan daha önce ülke büyük şiddetli bir depremle sarsılmış, Verona yakınlarında içerisinde Macar öğrencileri taşıyan otobüs kaza yapmış ve çığ felaketi meydana gelmişti. İşte o otobüs kazası..

İtalya’da feci otobüs kazası! 16 kişi…

 Veronda’da gece saatlerinde yaşanan kazada 16 kişi hayatını kaybetti. Kişilerin kaza yapan otobüsün içinde sıkışıp yaşamını yitirdikleri belirtildi. Yolcuların yaş ortalamaları yaklaşık 14 ila 18 arasındaydı. Otobüste toplam 55 kişi bulunuyordu. Kazadan yaralı olarak kurtarılan kişilerinde çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve içlerinden 10 kişinin de durumunun ciddi olduğu açıklandı. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen ekiplerin kurtarma çalışmaları son sürat devam etti. Ve bir yardım görevlisi de kazayı ‘Korkun bir trajedi yaşanmış.’ olarak değerlendirdi. Olay ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yolcuların ise bir okul gezisinden döndükleri öğrenildi.