DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İtalya’da feci otobüs kazası! 16 kişi…

İtalya’da feci otobüs kazası! 16 kişi…

İtalya’da okul gezisinden dönen gençlerin bulunduğu otobüs kaza yaptı. Otobüs kazanın ardından alev aldı. Kazada 16 kişi hayatını kaybetti. İtalya’da meydana gelen kaza ile ilgili İtalyan ANSA ajansı bir haber yayınladı. Haberde Fransa’dan Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye seyahat etmek için yola çıkan yolcu otobüsü Verona’nın çıkışıda bulunan bir köprü sütununa çarptıktan sonra alev aldı. Yolcu otobüsünün

İtalya’da okul gezisinden dönen gençlerin bulunduğu otobüs kaza yaptı. Otobüs kazanın ardından alev aldı. Kazada 16 kişi hayatını kaybetti. İtalya’da meydana gelen kaza ile ilgili İtalyan ANSA ajansı bir haber yayınladı. Haberde Fransa’dan Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye seyahat etmek için yola çıkan yolcu otobüsü Verona’nın çıkışıda bulunan bir köprü sütununa çarptıktan sonra alev aldı. Yolcu otobüsünün içerisinde Macar gençlerinin bulunduğu ifade edildi.

İtalya’daki kazada 16 kişi hayatını kaybetti

Veronda’da gece saatlerinde yaşanan kazada 16 kişi hayatını kaybetti. Kişilerin kaza yapan otobüsün içinde sıkışıp yaşamını yitirdikleri belirtildi. Yolcuların yaş ortalamaları yaklaşık 14 ila 18 arasındaydı. Otobüste toplam 55 kişi bulunuyordu. Kazadan yaralı olarak kurtarılan kişilerinde çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve içlerinden 10 kişinin de durumunun ciddi olduğu açıklandı. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen ekiplerin kurtarma çalışmaları son sürat devam etti. Ve bir yardım görevlisi de kazayı ‘Korkun bir trajedi yaşanmış.’ olarak değerlendirdi. Olay ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yolcuların ise bir okul gezisinden döndükleri öğrenildi.