DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İtalya yine şiddetli deprem yaşandı

İtalya yine şiddetli deprem yaşandı

İtalya yine 6,5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Daha geçtiğimiz günlerde bir deprem meydana gelmiş, fakat kimse hayatını kaybetmemişti.\r\n\r\n

İtalya yine 6,5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Daha geçtiğimiz günlerde bir deprem meydana gelmiş, fakat kimse hayatını kaybetmemişti.Deprem, İtalya’nın Perugia kentinde 6,5 büyüklüğünde meydana geldi. Depremin ardından İtalya Ulusal Jeoloji ve Volkanoloji Enstitüsü’nden açıklama yapıldı. İtalya Ulusal Jeoloji ve Volkanoloji Enstitüsü’nün verdiği verilerde ilk 7,1 büyüklüğünde ardından 6,1 büyüklüğünde meydana gelen depremin tam şiddeti ise 6,5 olarak açıklandı. Sabah saat 07.41 civarlarında gerçekleşen depremin yerin 10 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi. Deprem, başkent Roma ve orta kesimlerde oldukça net hissedildi.

İtalya’da şiddetli deprem!

İtalya dün akşam saatlerinde 5,4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem bölgenin tam 3 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremde ölen yada yaralanan olmadı.İtalya’nın en önemli ve merkezi bölgelerinden biri olan Marche’de dün akşam deprem meydana geldi. İtalya’nın başkenti Roma’nın 200 km kuzeydoğusunda Macerata vilayetinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem yerin tam 9 km derinliğinde yaşandı. Büyük sarsıntının sonrasında da küçük küçük sarsıntılar yaşansa da, ölen yada yaralananın olmadığı açıklandı.

İtalya’da büyük deprem!

Şiddetli depremin ardından İtalyan Rai News 24 kanalında yer alan haberde, Castel Sant’angelo’da depremin etkisi ile elektriklerin kesildiğini ve şehrin karanlığa gömüldüğü bilgisi yer aldı. 5,4 büyüklüğündeki deprem Roma’da da ciddi şekilde hissedildi.