DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İtalya’da feci tren kazası: 20 ölü

İtalya’da feci tren kazası: 20 ölü

İtalya’da meydana gelen feci kaza da 20 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişinin de yaralandığı ve 4’nün ise durumunun çok ağır olduğu açıklandı.\r\n

İtalya’da meydana gelen feci kaza da  20 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişinin de yaralandığı ve 4’nün ise durumunun çok ağır olduğu açıklandı.italya kazaGüney İtalya’daki Puglia bölgesinde meydana gelen iki tren kafa kafaya çarpıştı. Kazanın hemen ardından İtalyan televizyonlarına görüntüler verildi. Görüntülerde kurtarma ekiplerinin olay yerine gittiği  ve kazada yaralanan yolcuların kurtarılma anını kameralara aldı. İki trenin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaklaşık en az 20 kişi yaşamını yitirirken, onlarca kişinin de ağır yaralandığı duyuruldu. Hemen hastaneye kaldırılan hastalardan 4’nün ise durumlarının çok ağır olduğu açıklandı.

İtalya Başbakanı Matteo Renzi olay yerine gidecek

Corato ile Andria kasabaları arasında gerçekleşen feci kaza haberi hemen İtalya Başbakanı Matteo Renzi’ye iletildi. Konuşma esnasında haberi alan İtalya Başbakanı Matteo Renzi konuşmasını yarıda kesip “Bu an gözyaşı dökme anı; kurbanları çıkartmak ve yaralılara yardım etmek için çalışmak zorundayız” açıklamasını yaptı. Kazanın neyden kaynakladığını öğrenmek için kaza yerine inceleme ekipleri gönderildi.