DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İzdivaç programları yasaklanınca… | Esra Erol’dan yeni proje!

İzdivaç programları yasaklanınca… | Esra Erol’dan yeni proje!

Bakanlığın izdivaç programlarını yasakladığı haberlerinin sonrasında sunucu Esra Erol’dan yeni proje müjdesi. İşte Esra Erol’un yeni projesi.. Televizyon ekranlarının en çok ses getiren programları arasında ilk sırayı izdivaç programları için bakanlık düğmeye bastı. Çok sayıda şikayetin dikkate alınmasının ardından bakanlıktan izdivaç programları için kararı geldi. Gelen bu kararla sunucular yeni projeler için kolları sıvadı. Esra

Bakanlığın izdivaç programlarını yasakladığı haberlerinin sonrasında sunucu Esra Erol’dan yeni proje müjdesi. İşte Esra Erol’un yeni projesi..

Televizyon ekranlarının en çok ses getiren programları arasında ilk sırayı izdivaç programları için bakanlık düğmeye bastı. Çok sayıda şikayetin dikkate alınmasının ardından bakanlıktan izdivaç programları için kararı geldi. Gelen bu kararla sunucular yeni projeler için kolları sıvadı.

Esra Erol’dan yeni proje!

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, evlilik programlarının yasaklamasını sonrasında Esra Erol’un yeni bir iş için kollarını sıvadığını açıkladı. Başarılı sunucu Esra Erol’un gelecek yeni sezonda farklı bir proje ile ekranlara döneceğini belirtti.

Evlilik programları bitiyor mu?

Evlilik programları sona erecek mi? Esra Erol bitiyor mu? Zuhal Topla Evleneceksen Gel kaldırılacak mı? Evlilik programlarıyla ilgili toplamda 120 bin şikayetin olduğunu söyleyen Numan Kurtuluş, bu konuyla alakalı Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) bir çalışma yaptığını belirtti.

Kurtulmuş, “Bu şikayetler bize, Cumhurbaşkanlığına ve Başbakanlığa geliyor. Şuan böyle bir çalışma yapılıyor, son noktaya geliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu büyük ihtimalle bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) düzenlemesi ile gündeme getirebiliriz. Bu yöndeki çalışmalar son noktadadır, İnşallah toplumsal bu talepleri karşılayacağız” dedi.

Malatya ziyareti esnasında Er TV ve Vuslat TV şöyle konuştu: Üzülerek izlediğimiz bir alan. Bu bizim örfümüze, geleneğimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının kültürüne uygun olmayan şeylerdir. Zaman zaman bize de ulaşan hiçbir şekilde kabul edilemeyecek sözlerin, davranışların sergilendiği bir takım evlilik programları. Neymiş efendim reytingi çok yüksek ve dolayısıyla reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun böyle reklam gelirleri. Aile müessesini ortadan kaldıracak, ulviyetini, kutsiyetini ortadan kaldıracak son derece acayip programlar var” ifadelerine yer verdi.