DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İzdivaç’ta skandallar bitmiyor! Bayhan’ı da yapım şirketi göndermiş

İzdivaç’ta skandallar bitmiyor! Bayhan’ı da yapım şirketi göndermiş

Geçtiğimiz günlerde Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Zuhal Topal’la’ programında gelin aday Hanife’ye talip olan Bayhan Gürhan herkesi şaşırtmıştı.

Skandallarıyla gündemden düşmeyen izdivaç programlarında bunu da gördük. 2003 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan’ın jüriliğini yaptığı ‘Popstar’ yarışmasında adını duyuran Bayhan, geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayınlanan ‘Zuhal Topal’la’ programında damat adayı arayan Hanife’ye talip olmuştu.Programa Hanife’ye talip olarak gelen Bayhan Gürhan herkesi şaşırtmıştı.

HAFTALIK 10 BİN TL

Bayhan Gürhan’ın yapım şirketinden haftalık 10 bin TL aldığı iddia ediliyor.İddialarla ilgili yapım şirketi tarafından bir açıklama yapılmazken, geçtiğimiz aylarda bir izdivaç programından kavga ederek ayrılan C.H. adayların programlardan maaş aldığını iddia etmişti.İsmini vermek istemeyen damat adayının itirafları;“Cast ajanslarından gelen adaylar var mı bilmiyorum. Hepsi de normal vatandaş. Programda gerçekten evlenenler de oluyor. Dışarıdan gelen kızlar, bilmiyor senaryonun döndüğünü. Ben damat adayı olarak kullanıyorum ve gönderiyorum. Eğer loca içerisindeki bir kişi, oradaki başka birine talip çıkıyorsa bilin ki o düşen reytingi yükseltme operasyonudur. Bu sıra hep locadan birbirine talip çıkıyorlar. Konu aynı. Annem istemedi diyor bırakıyorlar.Kanal bana ‘Bununla aşk yaşa’ dedi. Madem parayla çalışıyorum daha yüksek bir meblağ istedim. Onlar da o kadar veremeyiz dediler. Ben de programı bitirdim. Herkesin bir ücreti var. Kanal gelin adayı B.’yi şoför gönderip evinden alıyor. Televizyon programı bittikten sonra da bırakıyor. Öyle anlaşmış. Aldığı haftalık 750 lira. Kimi haftada 500 lira alıyor, kimi ayda 3 bin 500 lira. Geçen bir alışveriş merkezinde damat adayı M. ile karşılaştım. ‘Kanka beni ajans gönderdi 9 bin lira alıyorum, evimin kirasını çıkarıyorum, iki depo benzin veriyorlar’ dedi. Ben açıkçası bu kadar vereceklerine inanmıyorum. Öyleyse bana niye program sonuna kadar 5 bin lira vermediler. Mesela VTR çekiyorlar. S ile A’yı Kapadokya’ya, M. ile B’ye Bandırma’ya götürdüler. Sürpriz yapıyorlar yalandan. Hepsi reyting için.”

Gelin adayı Hanife programdan ayrıldı

Yıllardır izdivaç programında evleneceği damat adayını bekleyen ancak her gelen adayı reddeden gelin adayı Hanife bir kaç gündür programa çıkmıyordu. Skandallarıyla sık sık gündeme gelen Hanife’nin hayranları programa devam edip etmeyeceğini merak ediyordu. Hanife devam edecek mi?Bir kaç gün programa çıkmayan gelin adayı Hanife’nin herkes başka bir izdivaç programında devam edeceğini düşünüyordu. Bunun hakkında haberler bile yapıldı. Ancak Hanife’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm dedikodular son buldu.Zuhal Topal’ın programında adaylarını bekleyen Hanife, “Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım” dedi.Böylece Hanife’nin başka bir programa devam etmeyeceği ve sosyal medya hesabını da kapatacağı kesinleşti.