DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İzlanda karşısında yine kazanamadık

İzlanda karşısında yine kazanamadık

Türkiye, FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde İzlanda’ya 2-0 mağlup oldu.

Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Maçta etkisiz bir oyun sergileyen Türkiye maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. İzlanda deplasmanında çıktığımız 6 maçta da kazanamadık.

İzlanda karşısında yine kazanamadık

İzlanda 42.dakikada Ömer Toprak’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden yalnızca 2 dakika sonra ise 44.dakikada Alfred Finnbogason farkı 2’ye çıkaran golü filelerimize gönderdi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca İzlanda karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.Millilerimiz grupta aldığı İzlanda mağlubiyetiyle ağır bir yara aldı. Grupta Türkiye topladığı 2 puanla 4.sırada yer alıyor. İzlanda ise aldığı galibeyetle puanını 7 yaparak ikinci sıraya yükseldi.Türkiye, FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda bir sonraki maçını Kosova karşısında oynayacak. Karşılaşma 12 Kasım’da Antalya’da oynanacak. İzlanda ise 12 Kasım’da grubun lideri olan Hırvatistan’a konuk olacak.

I Grubu’nda Son Durum:

1-Hırvatistan: 7 Puan2-İzlanda: 7 Puan3-Ukrayna: 5 Puan4-Türkiye: 2 Puan5-Finlandiya: 1 Puan6-Kosova: 1 Puan

İlk 11’ler:

Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Caner Erkin, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Yasin Öztekinİzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, Bjarnason, G. Sigurdsson, Bjarnason, Gudmundsson, Bödvarsson, FinnbogasonHakem: Mark Clettenburg (İngiltere)Stadyum: LaugardalsvöllurSaat: 21.45Yayın: TV8