DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İzmir’deki hain saldırı Alman basınında!

İzmir’deki hain saldırı Alman basınında!

Dün akşam saatlerine yakın İzmir’de meydana gelen hain terör saldırısı Alman basınında da büyük yankı buldu. İşte Alman gazetelerinin yer verdiği o haberler..\r\n\r\n

Dün akşam saatlerine yakın İzmir’de meydana gelen hain terör saldırısı Alman basınında da büyük yankı buldu. İşte Alman gazetelerinin yer verdiği o haberler..İzmir’de yaşanan hain saldırı Alman medyasında flaş haber olarak yayınlandı. Daha basında Reina saldırısının ateşi sönmemişken, İzmir adliyesi önünde bombalı araçla düzenlenen saldırı ile tekrar sarsıldı. Flaş haber olarak yayınlanan saldırı ile ilgili detaylar takip edilerek sürekli güncelleniyor.

Alman basınında İzmir saldırısı

Bild Online: İzmir’de adliye önünde bombalı araç patlaması

“Türkiye’de yine terör. Türkiye’nin batısında yer alan milyonluk kent İzmir’de bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda, güvenlik kaynaklarından verilen bilgiye göre, polisle saldırganlar arasında çatışma yaşandı. Çatışmada iki terörist öldürüldü, üçüncü kişi kayıp. Terör saldırısının kurbanları arasında bir polis ve bir güvenlik görevlisi bulunuyor.”

Ard.de: İzmir’de patlama- Ölü ve yaralılar var

“Türkiye’nin batısında yer alan İzmir’de adliye binası önünde meydana gelen patlamada iki kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı var. Şüpheli saldırganlardan ikisi vuruldu. İlk bilgiler, saldırının arkasında PKK’nın olabileceğini gösteriyor.”

Spiegel Online: İzmir’de patlama- Ölü ve yaralılar var, saldırganlar vuruldu

“İzmir’de adliye binası önünde patlama gerçekleşti. İlk haberlere göre saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, en az yedi yaralı var. Hayatını kaybedenlerden biri polis, diğeri güvenlik görevlisi. Patlama sonrasında çıkan çatışmada, güvenlik güçlerinin üç teröristten ikisinin öldürdüğü belirtiliyor. Diğer saldırgan kayıp.”

İzmir’de bomba yüklü araçla saldırı | 2 şehit 9 yaralı

Yılbaşında gerçekleşen hain reina saldırısının izlerini daha silinememişken, terör kanlı yüzünü bu sefer İzmir’de bomba yüklü araçla gösterdi.  İzmir Adliyesi’nin hedef alındığı hain saldırıda bombalı araç patlatıldı. Teröristlerle polis arasında çıkan çatışmada 1 Polis ve 1 adliye çalışanı şehit düştü. Teröristlerden 2’si ölü olarak ele geçirilirken, 1’i kaçmayı başardı.  

İzmir’de bomba yüklü araçla saldırı

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgilere göre teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis ile 1 adliye çalışanı şehit düştü. Saldırıda yaralanan sayısınında 10 olduğu öğrenildi.Saldırı sonrası güvenli güçleri kaçan terörist için arama çalışmaları başlattı. İkinci bir saldırı ihtimaline karşı çevrede büyük önlemler alındı.

İZMİR VALİSİ EROL AYYILDIZ SALDIRI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir’in Bayraklı içlesinde Adliye binası önüne yaklaşan bomba yüklü aracın polis ekipleri tarafından durdurulmak istendiği ve bunun üzerine araçtan inen teröristlerin kaçtığını aktardı. Vali, saldırının bu şekilde engellediğini söyledi.Teröristlerin bıraktığı aracın patlatıldığını söyleyen Ayyıldız, teröristlerle çıkan çatışmada 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini aktardı.bomba yüklüPatlamada 3’ü polis, 4’ü sivil 7 kişinin yaralandığını söyleyen Vali Ayyıldız, “Bayraklı’daki patlama sonucu 1’i polis, 1’i adliye çalışanı 2 kişi şehit oldu” dedi.