DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Jan Olde Riekerink Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Jan Olde Riekerink Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Galatasaray’da ligde kötü gidişatın faturası Jan Olde Riekerink’e kesilirken, konuyla ilgili yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından Hollandalı teknik adamla ayrılık kararının açıklanacağı öğrenildi.Süper Lig’in 20. haftasında, Beşiktaş ve Başakşehir’in mağlup olduğu, Fenerbahçe’nin ise berabere kaldığı dönemde evinde Kayserispor karşısında büyük fırsatı tepen ve kötü bir futbolla 90 dakikadan 2-1 mağlup ayrılan taraf olan

Galatasaray’da ligde kötü gidişatın faturası Jan Olde Riekerink’e kesilirken, konuyla ilgili yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından Hollandalı teknik adamla ayrılık kararının açıklanacağı öğrenildi.Süper Lig’in 20. haftasında, Beşiktaş ve Başakşehir’in mağlup olduğu, Fenerbahçe’nin ise berabere kaldığı dönemde evinde Kayserispor karşısında büyük fırsatı tepen ve kötü bir futbolla 90 dakikadan 2-1 mağlup ayrılan taraf olan Galatasaray’da fatura Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink’e kesildi.Türk Telekom Arena’da yükselen “Yönetim istifa” seslerinin ardından yönetim bir hamle yapma kararı aldı ve Hollandalı teknik adamın biletini kesti. Jan Olde Riekerink ile ilgili resmi açıklamanın yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

“Altyapını başına geç”

Yönetimin, Hollandalı teknik adama ilk olarak “Altyapının başına geç!” teklifi sunacağı ancak Riekerink’in bunu kabul etmemesi durumunda ise kulüple tüm ilişiğinin kesileceği belirtildi. Elinde geniş bir teknik adam listesi bulunan Galatasaray yönetiminde ağırlıklı fikrin yerli hocadan yana olduğu da gelen bilgiler arasında.Goal’ün kaynaklarının verdiği bilgiye göre Galatasaray yönetimi bugün yaptığı toplantıyla Kayserispor maçı sonrası teknik direktörü Jan Olde Riekerink’in durumunu masaya yatırdı.Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek, Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı 4 saat sürdü. Hollandalı çalıştırıcının sezon performansının değerlendirildiği toplantıdan son karar olarak yarınki haftalık toplantıda durumun bir daha değerlendirilmesi kararı çıktı.