DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Junior Cox-Noon saçlarıyla sosyal medyayı salladı

Junior Cox-Noon saçlarıyla sosyal medyayı salladı

İngiltere’yi sallayan Junior Cox-Noon saçlarıyla internette fenomen oldu. Daha 10 haftalık olan bebek görenlerin ilgi odağı oluyor.\r\n\r\n

İngiltere’yi sallayan Junior Cox-Noon saçlarıyla internette fenomen oldu. Daha 10 haftalık olan bebek görenlerin ilgi odağı oluyor.İngiltere’de dünyaya gelen Junior Cox-Noon, ilk kez görülen bir olayla karşı karşıya kaldı. Normalin çok fazla üzerinde olan saçları aynı aslan yelesini andırıyor. Sosyal medyada yayılan fotoğrafları ile kısa bir sürede fenomen oldu. Küçük bebeğin annesi Chelsea, oğlunun çok ilgi çektiğini ifade etti. Alışverişe çıktıkları zaman çoğu insanın fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi.Anne Chelsea,  “Daha önceleri alışverişe çıktığımda işim en fazla 40 dakikada bitiyordu. Ancak artık Junior Cox’a ilgi o kadar yoğun oluyor ki, alışverişimi iki saatte tamamlayabilirsem mutlu oluyorum. Herkes saçlarını seviyor. Fotoğraf çektiriyor. Junior da aslında halinden memnun” dedi.

Junior Cox-Noon annesi: Saçlarını kestirmeyeceğimjunior-cox-noon-saclariyla-sosyal-medyayi-salladi-1 junior-cox-noon-saclariyla-sosyal-medyayi-salladi-2 junior-cox-noon-saclariyla-sosyal-medyayi-salladi-3

İnternet fenomeni bebeğin annesi Chelsea, “İki çocuğum daha var, ama onların saçları böyle değil. Junior’ın saçlarını kestirmeyi düşünmüyorum. Bakalım daha fazla uzadığında nasıl olacaklar.” dedi.

Saçlarını kurutmak çok zamanımı alıyor

Gür saçlı bebeğin annesi banyonun ardından saçlarını kurutmanın çok zamanını aldığını ifade etti. Ve “Şimdiye kadar saçlarının döküldüğünü de hiç görmedim. En büyük zorluğu ise tabii ki banyodan sonra yaşıyoruz. Saçlarını kurutmak çok zaman alıyor” şeklinde konuştu.