DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kahraman Kedi Küçük Bebeği Böyle Kurtardı

Kahraman Kedi Küçük Bebeği Böyle Kurtardı

Kahraman kedi Marşa küçücük bir bebeğin hayatını kurtardı. Yaptığı bu davranış ile hem el üstünde tutuluyor hem de dünyaca tanınan bir kedi oldu.\r\n\r\n

Kahraman kedi Marşa küçücük bir bebeğin hayatını kurtardı. Yaptığı bu davranış ile hem el üstünde tutuluyor hem de dünyaca tanınan bir kedi oldu.Rusya‘da terk edilmiş ve soğuktan donmak üzere olan bebeği bir sokak kedisi kurtardı. Rusya’da bir mahallesi olan Marşa, büyük bir kahramanlık gösterdi. Kahraman kedi yaptığı bu hareket ile dünyaca tanındı. Çünkü Marşa küçücük bir bebeğin hayatını kurtardı.

Kahraman kedi bebeği hayata bağladı

Rusya’da dünyaya gelen bebek daha 2 aylıkken ailesi tarafından terk edildi. Ailesi 2 aylık erkek bebeği bir karton kutuya koyarak, apartman boşluğuna bırakıp kaçtı. Kahraman kedi Marşa karton kutuya koyulup terk edilmiş bebeği fark etti ve kutuya girdi. Uzun tüyleri ile bebeğin üzerine yattı. Onu sıfırın altındaki soğuktan korudu. Kahraman kedi bununla kalmayıp, apartmandan birileri yanına gelene kadar uzun uzun miyavladı. Kahraman kedinin çabaları sonuç verdi. Bir kadın onlara ulaştı. Donmak üzere olan 2 aylık bebeği alıp hemen hastaneye götürdü.Kahraman kedi Marşa’nın bağırışlarına ses veren bayan ise ‘Biz bebeği alırken, kahraman kedi Marşa çok endişeli idi. Miyavlayarak arkamızdan koşuyordu.’ şeklinde konuştu. Ailesi tarafından terk edilen minik bebek şimdi hastanede durum gayet iyi. Polis ise her yerde onu karton kutuya koyup apartman boşluğuna bırakıp kaçan ailesini arıyor. Kahraman kedi Marşa ise yaptığı bu insanlık olayı için takdir edildi. Ve şimdi el üstünde tutuluyor.