DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kamuda çalışanlara 6 ayda bir karne verilecek

Kamuda çalışanlara 6 ayda bir karne verilecek

Yeni düzenlenen sisteme göre, kamuda çalışan personellerin iş yükü dikkate alınarak 6 ay veya 1 yılda bir karne alması sağlanacak. Kamuda çalışanlara 6 ayda bir karne verilecek. Personelin başarısına göre, ek ödeme yapılacak. Karnesi başarısız olanın ise sözleşmeyi feshedebilecek.Personel rejiminde yeni bir uygulamaya geçiliyor. Uygulamada personele başarısına göre karne verilecek. Personel başarılı ise ek ödeme

Yeni düzenlenen sisteme göre, kamuda çalışan personellerin iş yükü dikkate alınarak 6 ay veya 1 yılda bir karne alması sağlanacak. Kamuda çalışanlara 6 ayda bir karne verilecek. Personelin başarısına göre, ek ödeme yapılacak. Karnesi başarısız olanın ise sözleşmeyi feshedebilecek.Personel rejiminde yeni bir uygulamaya geçiliyor. Uygulamada personele başarısına göre karne verilecek. Personel başarılı ise ek ödeme yapılacak, başarısız ise personelin sözleşmesi sonlandırılacak.

Kamuda çalışanlara 6 ayda bir karne verilecek

Personelin tutumu, davranışı, becerisi değerlendirilerek vatandaşın memnuniyeti de göz önünde bulundurulacak.

Başarıya göre ek ücret ödenecek

Sözleşmeli personelin başarısının oranında ek ödeme yapılacak. Bunun yanı sıra başarısız olarak değerlendirilen personelin ise sözleşmesi feshedilebilecek.Uygulamaya geçilmesi düşünülen sistem, 8-9 Mart’ta masaya yatırılacak. Bu uygulama için personel değerlendirme kılavuzu hazırlanacak.